Rise & Shine

Jaarprogramma

Leer en ontdek alles wat je nog niet wist over chakra's, empowerment, kaartlezen, essentiële olie en healing. Na het volgen van het jaarprogramma Rise & Shine heb jij voldoende tools, kennis en ervaring in huis om ook anderen in jouw omgeving hierin te begeleiden.  Hoe tof is dat?

Rise & Shine bestaat uit drie  MasterClass series welke ook los te boeken zijn.

Empowerment staat voor het doorgeven van kracht.

Een prachtig voorbeeld hiervan is de MasterClass serie Rising Woman.

Rise & Shine jaarprogramma

 vanaf € 1.111 

Ontdek een hele nieuwe wereld! Creëer en ontwikkel jouw eigen nieuwetijdse healthy spirituele lifestyle tijdens het online jaarprogramma Rise & Shine.

 

Rise & Shine bestaat uit de volgende MasterClass series:

Chakra Balancing, Rising Woman en Healing Woman.

 

Wanneer je voor het hele jaarprogramma kiest, bespaar je ook enorm op de kosten voor de essentiële olie van Young Living doordat een aantal soorten olie in meerdere MasterClasses worden ingezet. Je bespaart hierdoor al 598 euro!

In totaal 38 weken krijg je de volgende lesstof aangeboden:

Chakra Balancing: Chakra Leer, Inzet oliekit Chakra Balancing

Rising Woman: Levensmissie, Spiritualiteit, Inzet oliekit Rising Woman

Healing Woman:  Healing, Inzet oliekit Healing Woman

Aan het einde van dit jaarprogramma ben jij niet alleen in staat om goed voor jezelf en jouw familie te zorgen, maar kan jij ook anderen hoogwaardig begeleiden in hun proces. Ook ideaal voor coaches en trainers die iets extra's aan hun programma willen toevoegen.

Het unieke aan het jaarprogramma Rise & Shine is dat je alleen in de kosten voor de materialen en locatiekosten hoeft bij te dragen. Jij mag zelf bepalen of je een bedrag wilt doneren voor de professionele begeleiding die je erbij krijgt.

Waarom? Omdat het in deze roerige tijd veel belangrijker is dat iedereen goed voor zichzelf en voor anderen zorgt. Geld mag hier geen bepalende rol in spelen. De materialen zijn o.a. een heerlijke set met essentiële olie en twee bijzondere carddecks waar je ook na de opleiding nog veel plezier van hebt.

Startdatum jaarprogramma Rise & Shine: zaterdag 4 september 2021

Iedere 14 dagen een live online les van 09.30 - 11.00 uur.

 

Chakra Balancing | zaterdag 4 september t/m zaterdag 4 december 2021

Inhoud: speciale kit met 7 oliën, chakra leer, 7 live online lessen.

Totale lestijd: 10,5 uur | Thuis studie uren: 2-6 uur per week.

Lesdagen: 04 SEP | 18 SEP | 02 OKT | 16 OKT | 30 OKT | 13 NOV | 27 NOV

Losse MasterClass serie: vanaf € 555 incl. BTW

Rising Woman | zaterdag 8 januari t/m zaterdag 2 april 2022

Inhoud: speciale kit met 6 oliën, energie leer, 6 live online lessen en

1 persoonlijke coachcall om jouw levensmissie te ontdekken.

Totale lestijd: 9 uur | Thuis studie uren: 2-4 uur per week.

Lesdagen: 08 JAN | 22 JAN | 05 FEB | 19 FEB | 05 MRT | 19 MRT

Losse MasterClass serie: vanaf € 444 incl. BTW

Healing Woman | zaterdag 9 april t/m zaterdag 8 juni 2022

Inhoud: speciale kit met 6 oliën, reiki en healing leer, 6 live online lessen 

Totale lestijd: 9 uur | Thuis studie uren: 2-4 uur per week.

Lesdagen: 02 APR | 16 APR | 30 APR | 14 MEI | 28 MEI | 04 JUN

Losse MasterClass serie: vanaf € 444 incl.BTW

Rise & Shine Event | zaterdag 18 & zondag 19 juni 2022

Inhoud: 2 magische dagen | de rest blijft geheim.

Tickets Rise & Shine Event: € 555 incl. BTW

chakra balancing.png

vanaf € 555 incl. BTW 

Wanneer jouw chakra's in balans zijn, kan jij de hele wereld aan!

Er is eindelijk een collectief bewustzijn aan het ontstaan over het effect van de energie van onze chakra's. Sta jij al open voor dat hogere bewustzijn?

Dan is deze Chakra Balancing MasterClass die bestaat uit een serie lessen én een groot aantal uren zelfstudie, echt iets voor jou.

Niet alleen maak je kennis met alle chakra's, je leert ze verzorgen.

Iets wat ontzettend belangrijk is wanneer je wilt doorgroeien op spiritueel vlak.

In 14 weken leer jij niet alleen hoe chakra's werken maar ga jij ook op een persoonlijke zoektocht. Aan het einde van deze MasterClass ben jij niet alleen in staat om goed voor jezelf en jouw chakra's te zorgen, maar kan jij ook anderen begeleiden in dit proces.

Het unieke aan deze MasterClass serie is dat je alleen voor de materialen hoeft te betalen. Jij mag zelf bepalen of je een bedrag wilt doneren voor de lesstof en begeleiding die je erbij krijgt.

Waarom? Omdat het in deze roerige tijd veel belangrijker is dat iedereen goed voor zichzelf en voor anderen zorgt. Geld mag hier geen bepalende rol in spelen. De materialen zijn o.a. een heerlijke set met essentiële olie waar je ook na de opleiding nog veel plezier van hebt.

De MasterClass serie Chakra Balancing:

zaterdag 4 september 2021 t/m 4 december 2021

 
 
Rising Woman.png

vanaf € 444 incl. BTW  

Ontdek de enorme levenskracht die jij als vrouw in je hebt. Wanneer je deze durft te verbinden met jouw intuïtie en spiritualiteit zul je letterlijk gaan Risen!

 

Er is eindelijk een collectief bewustzijn aan het ontstaan over het effect van de energie die wij als mensen in kunnen zetten om onszelf en iedereen om ons heen naar een hoger level te tillen.

Sta jij al open voor dat hogere bewustzijn?

Dan is deze Rising Woman MasterClass die bestaat uit een serie lessen én een groot aantal uren zelfstudie, echt iets voor jou.

Niet alleen maak je kennis met de kracht van intuïtie, je leert ook hoe jij deze kan inzetten om jouw droomleven te creëeren.

Een persoonlijke coachcall waarin jij een privé Levensmissie reading krijgt, is ook een vast onderdeel van deze Rising Woman MasterClass.

In 12 weken leer jij niet alleen hoe je vanuit de mind jouw licht kan laten stralen maar ook welke olie jou hierbij het beste ondersteund.

Aan het einde van deze Rising Woman MasterClass ben jij niet alleen in staat om goed voor jezelf en jouw energie te zorgen, maar kan jij ook anderen begeleiden in dit proces. Jij bent dan een Rising Woman!

Het unieke aan deze MasterClass serie is dat je alleen voor de materialen hoeft te betalen. Jij mag zelf bepalen of je een bedrag wilt doneren voor de lesstof en begeleiding die je erbij krijgt.

Waarom? Omdat het in deze roerige tijd veel belangrijker is dat iedereen goed voor zichzelf en voor anderen zorgt. Geld mag hier geen bepalende rol in spelen. De materialen zijn o.a. een heerlijke set met essentiële olie waar je ook na de opleiding nog veel plezier van hebt.

De MasterClass serie Rising Woman:

zaterdag 8 januari 2022 t/m 2 april 2022

 

healing woman.png

vanaf € 444 incl. BTW 

"Heal the world, make it a better place

For you and for me 

and the entire human race"

 

Dat ene zinnetje is bij mij als kind op zielsniveau binnen gekomen en nu weet ik waarom. Het is tijd dat healing gaat worden ingezet in deze tijd waarin er zoveel onrust is.

Ontdek de kracht van healing wanneer je jezelf toestemming durft te geven om jezelf volledig over te geven aan jouw levensmissie.

Steeds meer mensen bewegen richting zichzelf en de natuur en ontdekken dat hier een schat aan waardevolle krachten in verborgen ligt.

Wil jij ook meer in verbinding met jezelf zijn en jouw eigen healing power ontdekken?

Dan is deze Healing Woman MasterClass die bestaat uit een serie lessen én een groot aantal uren zelfstudie, echt iets voor jou.

Niet alleen maak je kennis met de kracht van healing, je leert het ook veilig toe te passen. Het is het openen van een nieuwe dimensie in jezelf, een nieuwe vorm van bewustzijn.

In 12 weken leer jij niet alleen hoe jij jouw healing power kan inzetten maar ga jij ook jezelf healing geven.

Aan het einde van deze Healing Woman MasterClass ben jij niet alleen in staat om goed voor jezelf en jouw familie te zorgen, maar kan jij ook anderen begeleiden in dit proces. Jij bent dan een Healing Woman!

Het unieke aan deze MasterClass serie is dat je alleen voor de materialen hoeft te betalen. Jij mag zelf bepalen of je een bedrag wilt doneren voor de lesstof en begeleiding die je erbij krijgt.

Waarom? Omdat het in deze roerige tijd veel belangrijker is dat iedereen goed voor zichzelf en voor anderen zorgt. Geld mag hier geen bepalende rol in spelen. De materialen zijn o.a. een heerlijke set met essentiële olie waar je ook na de opleiding nog veel plezier van hebt.

De MasterClass serie Healing Woman:

zaterdag 9 april 2022 t/m zaterdag 18 juni 2022

 

© 2020 updated by Which way is North? | Professional Coaching & Training since March 2018