essential oil academy.png

Ontwikkel jezelf verder op het gebied van essentiële oliën van Young Living.

Je vind hier diverse online trainingen die jou als persoon én als professional verrijken.

Ben jij een professional die ook graag de inzet van essentiële oliën wilt toevoegen aan jouw dienstverlening?  Kies dan voor één van onze  online opleiding of ga voor een offline 1-op-1 opleiding Raindrop Technique massages in Leiden.

Steeds meer masseurs, coaches en yogi's verrijken hun sessies met de inzet van essentiële oliën. Logisch ook. Het past er zo goed bij dat het eigenlijk raar is dat dit niet eerder is samengevoegd. Ook zijn er steeds meer werkgevers en scholen die overtuigd zijn van deze puur natuur ondersteuning.

Tijdens de online Starterkit Challenge leer je alles over de twaalf oliën die in iedere starterskit zitten. Kies jouw favoriete lespakket en schrijf je in voor de eerstvolgende ronde. Na het volgen van deze online opleiding heb jij een stevige basis waarmee je jezelf, jouw omgeving en jouw klanten kan ondersteunen op het gebied van essentiële oliën. Hierna kan jij jezelf verder ontwikkelen op het gebied van lifestyle en coaching.

Ben je al bekend met de werking van essentiële oliën? Dan hebben we voor jou interessante workshops en trainingen.

Denk aan de workshop Essentiële Oliën & HSP of Essentiële Oliën & Kids.

Heb je meer behoefte aan diepgang? Dan is de online opleiding Chakra Balancing  vast iets voor jou. Tijdens deze opleiding behandelen we per chakra hoe je deze in balans kunt krijgen met oefeningen en speciaal geselecteerde oliën. Na het volgen van deze online opleiding heb jij de kennis om aan de slag te gaan o phet gebied van op het gebied van chakra leer, meditaties, affirmaties en healing.

Ben jij een fysiotherapeut of (holistisch) masseur en wil je jouw aanbod nóg beter op jouw klanten kunnen afstemmmen?

Kies dan voor de privé training Raindrop Technique op locatie en leer hoe jij deze massages met de speciale kit oliën op een holistische manier kan uitvoeren.