za 08 jan. | WIX

Rising Woman | Training

Ontdek de enorme levenskracht die jij als vrouw in je hebt. Wanneer je deze durft te verbinden met jouw intuïtie en spiritualiteit zul je letterlijk gaan Risen!
Rising Woman | Training

Tijd en locatie

08 jan. 2022 07:30 – 02 apr. 2022 11:30
WIX

Over het evenement

Ontdek de enorme levenskracht die jij als vrouw in je hebt. 

Wanneer je deze durft te verbinden met jouw intuïtie en spiritualiteit zul je letterlijk gaan Risen!

Er is eindelijk een collectief bewustzijn aan het ontstaan over het effect van de energie die wij als mensen in kunnen zetten om onszelf en iedereen om ons heen naar een hoger level te tillen.

Sta jij al open voor dat hogere bewustzijn?

Dan is deze Rising Woman training die bestaat uit een serie lessen én een groot aantal uren zelfstudie, echt iets voor jou.

Niet alleen maak je kennis met de kracht van intuïtie, je leert ook hoe jij deze kan inzetten om jouw droomleven te creëeren.

Een persoonlijke coachcall waarin jij een privé Levensmissie reading krijgt, is ook een vast onderdeel van deze training Rising Woman.

In 12 weken leer jij niet alleen hoe je vanuit de mind jouw licht kan laten stralen maar ook welke olie jou hierbij het beste ondersteund. En als kers op de taart krijg je er ook nog een kaartenset bij en leer je hoe je deze kan inzetten.

Aan het einde van deze Rising Woman training ben jij niet alleen in staat om goed voor jezelf en jouw energie te zorgen, maar kan jij ook anderen begeleiden in dit proces. Jij bent dan een Rising Woman!

Het unieke aan deze training is dat je alleen voor de materialen hoeft te betalen. 

Jij mag zelf bepalen of je een bedrag wilt doneren voor de lesstof en begeleiding die je erbij krijgt.

Waarom? Omdat het in deze roerige tijd veel belangrijker is dat iedereen goed voor zichzelf en voor anderen zorgt. Geld mag hier geen bepalende rol in spelen. De materialen zijn o.a. een heerlijke set met essentiële olie waar je ook na de opleiding nog veel plezier van hebt.

Training Rising Woman:

zaterdag 8 januari 2022 t/m 2 april 2022

Tickets kopen
Prijs
Aantal
Totaal
 • Rising Woman | Basis
  €444
  BTW Hoog inbegrepen
  €444
  BTW Hoog inbegrepen
  0
  €0
 • Rising Woman | Premium
  €666
  BTW Hoog inbegrepen
  €666
  BTW Hoog inbegrepen
  0
  €0
 • Rising Woman | Pro
  €888
  BTW Hoog inbegrepen
  €888
  BTW Hoog inbegrepen
  0
  €0
Totaal€0

Deel dit evenement