Hanneke de Vreugd.png
Massage.png
Essential Oils.png
Retraite.png
Online leren.png
Mediumschap.png
YL_brand_partner_logo-NL.png

Which way is North? | Essential Oil Academy | Leiden | Zuid-Holland

Schipholweg 103-105, unit BC33 | 2316 XC Leiden |

hanneke@whichwayisnorth.nl | 06 4383 5121 | KvK 70985219

Image by Jesse Donoghoe
 

Essentiële Oliën

Ben jij toe aan een gezondere leefstijl en wil jij ook jouw voetprint op deze aarde verkleinen? Dan zijn deze etherische oliën van Young Living écht iets voor jou!

Steeds meer mensen ontdekken het effect van gezonder en bewuster leven. Door minder kunstmatige stoffen aan ons lichaam te geven komen we steeds dichter terug bij ons natuurlijke zelf. Verbinding tussen hoofd en hart. Meer helderheid in ons systeem zorgt ook voor meer helderheid in ons hoofd. We gaan weer luisteren naar onze intuïtie waardoor we betere keuzes voor ons zelf gaan maken.

Het mooie van deze oliën is dat zij op maar liefst vier verschillende lagen hun werking doen; mentaal, fysiek, emotioneel én spiritueel.

Bestel eenvoudig in onze webshop jouw favoriete olie of startersset. Bij aanschaf van een Premium Starterskit maak ik voor jou een eigen account aan bij Young Living zodat jij de rest van jouw leven dan kan profiteren van de maandelijkse aanbiedingen, ER punten kan sparen en ook nog eens een mooie korting op producten krijgt. Daarbovenop krijg je mij er als aromatherapeut en lifestylecoach helemaal gratis bij!

 

Privé Sessies

Ontspannings massage.png

Een heerlijke diepontspannende massage van de rug, schouders en armen met twee essentiële oliën naar keuze. Ervaar hoe de stress letterlijk uit je cellen stroomt en kom helemaal tot rust.

Ik laat me leiden door jouw lichaam. De oliën werken niet aromatisch maar dringen eevnoudig door de huid en zullen nog tot weken na de massage hun werk blijven doen.

Een fijne massage voor als je wilt ontprikkelen of als onderdeel van reïntegratie van een burnout.

Tarief Ontspannings Massage: 75 euro

Een sessie duurt 60 minuten

Chakra Massage.png

Wanneer je chakra's niet in balans zijn, dan voel je dat in je hoofd en in je lijf. In sommige gevallen zijn ze zo lang niet in balans, dat er eerst healing nodig is. Deze massage met een set speciaal op de chakrás afgestemde oliën, brengt de chakra's weer in balans.

Tijdens de massage worden eerst de voetchakra's geactiveerd en waar nodig wordt er healing gegeven. Wanneer de voeten behandeld zijn, is de wervelkolom aan de beurt.

Per chakra wordt er een essentiële olie ingezet. Ik gebruik jouw lichaam als instrument en laat mij leiden door wat jou lijf vertelt.

Tarief Chakra Massage: 175 euro

Een sessie duurt 120 minuten

Raindrop Massage.png

Een Raindrop Massage bestaat uit Aromatherapie enVitaflex massage op de voeten en langs de wervelkolom. Deze behandeling brengt verder een diepe ontspanning, helderheid, concentratie, ontgiften van het lymfesysteem en een verbeterde stemming. Heel waardevol voor je algehele gezondheid.

Tijdens deze massage kunnen er ook emoties vrijkomen doordat deze vaak zitten opgeslagen in blokkades. Na de behandeling nemen we de tijd om de sessie rustig af te sluiten. Ons advies is om deze behandeling iedere 8 weken te herhalen.

Tarief Raindrop Massage: 125 euro

Een sessie duurt 120 minuten

autumn VIP Treatment.png

Gun jezelf het beste van alles. Een VIP treatment is een privé sessie waarin we een hart-tot-hart gesprek hebben, een kaartenset gebruiken én een bijzondere massage met Reiki inzetten. Per seizoen wordt er een speciaal samengestelde set van 7 essentiële oliën ingezet.

Kortom een heerlijke ochtend, middag of avond waarin jij alle aandacht aan jou zelf geeft.

Ideaal om jezelf tegelijkertijd te ontladen en op te laden in een periode waarin je veel druk, stress of negatieve emoties ervaart.

Een kadootje voor jouw lijf, jouw hoofd en jouw ziel. Ook leuk om kado te geven!

Tarief VIP Treatment: 200 euro

Een sessie duurt 150 minuten

 
 
 
Image by Brittany Neale
 
 
essential oil academy.png

Doe de Basisopleiding Essentiële Oliën en wordt zelf een expert op dit gebied

Basis Opleiding Essentiële Oliën

Essentiële Oliën.png

In 12 weken weet jij alles over de inzet en werking en van de 12 basis oliën die o.a. worden ingezet bij Aromatherapie.

Ontdek een nieuwe manier van leven, meer verbonden met jezelf en de natuur. Deze basis opleiding is een verrijking voor iederen die op zoek is naar een gezondere leefstijl.

Ben je al coach en wil jij jouw klanten nóg meer bieden? Dan is dit een mooie eerste stap naar Aromatherapie. Iedere week maak jij kennis met één olie en je gaat er ook meteen mee aan de slag door dagelijks een oefening te doen. Want alleen op deze manier ga je écht ontdekken wat de kracht van de natuur is.Deze basisopleiding essentiële oliën is inclusief een complete starterskit bestaande uit een diffuser (verstuiver) en 12 flesjes van 5ml essentiële olie, 236 ml V6 plantaardige olie en nog eens 12 rollerflesjes van 10ml met een vel etiketten.

Je krijgt drie maanden toegang tot de online leeromgeving en na het afronden van deze opleiding ontvang je een certificaat en kan jij jezelf en anderen ondersteuning bieden met deze essentiële olie.

Deze online opleiding is ideaal omdat jij zelf bepaalt wanneer jij de modules volgt en jouw huiswerk maakt.

Ook de coach call die onderdeel is van deze opleiding, plannen we in overleg met elkaar in.

Startdata: 03-03-2022 VOL | 04-04-2022 VOL | 05-05-2022 VOL| 09-09-2022 VOL| 10-10-2022 OPEN VOOR INSCHRIJVING

De investering in deze opleiding bepaal jij zelf door te kiezen voor het pakket wat nú het beste bij jou past.

25.png
26.png
24.png
Image by Berkan Küçükgül
 

Mijn verhaal in vogelvlucht

Ergens in mijn tienerjaren ben ik gebroken door een aaneenschakeling van gebeurtenissen in mijn leven.

Ik verloor het contact met mijn innerlijk kind, dat vrolijke meisje met veel energie en een grote fantasie.
Dingen als hooggevoeligheid waren toen nog niet bekend en al helemaal niet de combinatie extravert en hsp.

Ik heb als persoon zelf mogen ervaren hoe heftig het is als alle prikkels tot in je ziel binnenkomen. Hoe lastig het is als je je depressief voelt en niet begrijpt waar het vandaan komt. Klachten als depressie, maagzweren, onstoken darmen, nekpijn, verstijfde onderrug maar ook twee burnouts en een postnatale depressie hadden allemaal dezelfde oorzaak.

Ik was mijzelf niet meer. Ik had jarenlang alles in mijn omgeving geabsorbeerd. Ik voelde mij verantwoordelijk voor al het leed in de wereld en wilde de wereld op mijn schouders nemen. Ik trok allerlei probleemsituaties en mensen met problemen aan zonder dat ik de kennis en kracht had om alle negatieve energie te filteren.

De dag dat ik van binnen niets meer voelde was de dag dat ik aan een hele lange weg van herstel kon beginnen.

Ik was zo kapot van binnen dat er eindelijk ruimte ontstond om iets nieuws te creëeren. Vanuit jarenlang overleven begon ik voor het eerst in mijn leven naar mijn instinct te luisteren. Het was alsof er een oerkracht in mij ontwaakte en ik me daardoor opeens weer herinnerde wie ik was en wat ik leuk vond.

Ontwaken is ook schrikken. De jaren die ik had verloren doordat ik alleen maar bezig was geweest met anderen en mijzelf compleet had weggecijferd. Het lijden wat ik had doorstaan omdat ik dacht dat het de enige weg was. De klappen die ik voor een ander wilde opvangen. Al die verkeerde keuzes hadden mij als mens veranderd. Ik was het contact met mijzelf verloren. Ik deed maar wat. Op de automatische piloot. En alleen maar het oplossen van hele ernstige problemen en het keihard werken en overpresteren gaven mij nog een klein beetje voldoening.

In 2005 begon mijn kennismaking met mijzelf. Onwennig en zelfs een beetje verlegen. Soms ook teleurgesteld.

Want ik was niet de persoon wie ik dacht dat ik was. Er kwamen ook dingen naar voren die ik in eerste instantie niet wilde omarmen. En natuurlijk kwamen er ook karaktereigenschappen naar voren die ik jarenlang had ondergewaardeerd.

Mijn luide stem heb ik altijd gebruikt om alle underdogs te beschermen. Opkomen voor de zwakkeren doe ik al sinds de dag dat ik kan lopen. Maar opstaan voor mijzelf? Die luide stem gebruiken voor mijzelf? Dát had ik nog nooit gedaan. Ik was een meester geworden in het onderdrukken van mijn gevoelens en de strijder in mij had de regie.


Onoverwinnelijk was ik. Het leven bleef mij maar uitdagen en ik bleef maar terugvechten.

Totdat ik begon in te zien dat ik tegen mijzelf aan het vechten was. Dat de strijd ophoudt op het moment dat ik er voor kies om mijn wapens in te leveren. Zo simpel. En toch was dit een hele enge stap voor mij. Ik ging een rol loslaten die niet alleen voor mij vertrouwd voelde maar dit was ook de rol waarom iedereen van mij hield. Dat dit enkel mijn gedachte was en niet de waarheid, had ik toen nog niet door.

De eerste tien jaar van mijn eigen persoonlijke ontwikkeling was letterlijk een bumpy ride. Jezelf accepteren voor wie je werkelijk bent lukt pas wanneer je onvoorwaardelijk van jezelf houdt. En om onvoorwaardelijk van jezelf te kunnen houden moet je eerst je eigen bron van liefde vinden. Ik dacht altijd dat de bron van liefde in mijn omgeving zat verborgen, maar aan het einde van mijn zoektocht ontdekte ik dat die bron in ons zelf zit. Wij zijn de enigen die ons gelukkig kunnen maken.

Ik leerde voor mijzelf te kiezen en ik leerde van mijzelf te houden. Er zijn mensen uit mijn leven verdwenen en er zijn nieuwe mensen mijn leven ingewandeld. Doordat ik meer mijzelf was, kwamen er ook steeds de juiste mensen op mijn pad.

Mijn hooggevoeligheid in combinatie met extravert zijn, was in mijn oude leven een handicap en in mijn nieuwe leven is het goud waard. En dit wil ik jou ook graag laten ervaren. De dingen die je in jezelf onderwaardeert zijn vaak het goud waar je naar op zoek bent.

Ik ben nog steeds ontzettend dankbaar voor de hulp die ik heb gekregen waardoor ik nu steeds meer mijzelf aan het worden ben. Op dit punt in mijn leven geloof ik dat we nooit af zijn maar dat we iedere dag een beetje meer onszelf kunnen worden. Ik noem het ook wel thuiskomen bij jezelf. 

Door mijn eigen proces raakte ik enorm geboeid door ons menselijke brein maar ook onze levensenergie en intuïtie.
Na het lezen van een aantal boeken begon ik workshops en trainingen te volgen. Tijdens deze ontwikkeling voelde ik een heel groot verlangen opkomen; Ik wilde ook een baken zijn voor anderen die nu nog in het donker hun weg zoeken!

Terugkijkend op mijn eigen leven denk ik dat sommige moeilijke periodes veel korter hadden kunnen duren als ik in die tijd iemand had gehad die de kennis en ervaring had om mij hierin te begeleiden. Want soms is er niet veel nodig om een mega grote shift in je leven te creëeren. Je moet alleen weten hoe.

Dat ik nu al mijn levenservaring en kennis mag delen met anderen, maakt mij ontzettend gelukkig.

De stap om mijn vaste baan op te zeggen zodat ik mij volledig kan richten op de kwaliteit van leven, was de mooiste stap die ik tot nu toe in mijn leven heb gemaakt.

 

Ik laat jou kennismaken met jezelf, met de kern van jouw persoonlijkheid. En vanuit die kern kunnen we alle kanten op. Als holistisch coach maak ik gebruik van verschillende energetische technieken en stem ik af op jou en jouw wensen. Mijn ervaring is dat een combinatie van verschillende technieken het grootste effect geeft. Want wanneer je een verandering op celsniveau wilt bereiken, zul je én je hoofd én je lijf én je ziel aandacht moeten geven.

Ben jij toe aan een positieve verandering in je leven? Wil jij nu écht op reis gaan naar jouw Noord? Ik reis graag een stukje met jou mee!

Liefs,
Hanneke

autumn VIP Treatment.png
Ontspannings massage.png
Raindrop Massage.png
Chakra Massage.png