Blije meid

Some got hopes and dreams

We got ways and means

Road to Happiness

Het resultaat voelt geweldig maar de weg er naartoe voelt vaak alles behalve dat.

Ons geluk wordt vaak bepaald door onze zorgen. Hebben we veel zorgen, dan voelen we ons niet gelukkig. Hebben we weinig zorgen dan voelen we ons gelukkig.

Met mindset coaching begin je al om deze waarden om te draaien. Zodat onze zorgen niet ons geluk bepalen, maar ons geluk bepaalt onze zorgen. Dat is al de eerst stap naar echte happiness.

Een mindset die van schaarste naar overvloed kan schakelen. Zonder dat daar materie bij komt kijken.

En dan gaan we nog een stapje verder. Hoe komt het toch dat we de zorgen in ons leven laten bepalen hoe we leven en hoe we ons voelen?

Het antwoord op deze vraag ligt ergens in jouw persoonlijke route naar geluk, verstopt. 

Deze weg naar geluk is voor iedereen anders. Waar de één gewoon even wat meer energie en rust nodig heeft, heeft een ander intensieve begeleiding nodig.

En wat voor zorgen hebben we het eigenlijk over? Hebben we het over alledaagse zorgen of over grote zorgen? In principe hebben we het over allerlei zorgen. Want wanneer jij stress ervaart, is dat een zorg.

Of dat nu stress is vanuit een relatieproblemen, familiepatronen of schulden, met de Luxury Life Method gaan we jouw mindset niet alleen omzetten maar ook voeden met positieve energie.

De Luxury Life Method is een methode die erop uit is om jou te ondersteunen en jou de tools en inzichten te geven zodat jij zelf de master over jouw eigen geluk kan worden.

Omdat ieder mens anders is, hebben we zowel live online én offline oplossingen bedacht.

 

Wil je meer in contact komen met jouw intuïtie?

Dan is Soul coaching echt iets voor jou. Je wordt meegenomen op een spirituele reis naar jezelf.

Nieuwetijdse hulpmiddelen zoals essentiële olie, halfedelstenen en carddecks zetten we hierbij in.

Jij krijgt inzicht over jouw rol in dit leven en hoe jij kan werken met jouw eigen intuïtie. Met soul coaching ontvouw je iedere keer een laagje van jouw eigen persoonlijke bewustzijn.

Mijn doel is om jou te laten voelen en te laten ervaren hoe jij jouw unieke energie kunt inzetten om jouw leven nog meer inhoud te geven.

Heb je behoefte aan verandering in je leven maar weet je niet hoe je moet beginnen?

Dan is Mindset coaching een mooie tool om inzicht te krijgen in jouw eigen patronen zodat je die kan aanpassen naar een patroon waar jij echt gelukkig van wordt. De meeste antwoorden heb jij zelf, ik laat je zien waar je ze kan vinden. Met een positieve mindset is het leven een stuk lichter.

Heb je financiële problemen of sta je op het punt om in de problemen te komen?

Dan is Budget coaching voor jou geen overdreven luxe. Kom aan tafel zitten en laten we samen kijken naar jouw situatie. Schaamte is vaak de oorzaak dat er te laat hulp wordt gezocht als er geld problemen zijn. Als ervaringsdeskundige weet ik als geen ander hoe dit voelt. Het mooie is dat ik nu, door mijn eigen ervaringen in het verleden, jou snel en vakkundig kan helpen. Mijn doel is om jou zo snel mogelijk weer op de rit te krijgen én jou tijdens dit heftige proces mentaal gezond te houden.

Image by Greg Rakozy

Soul 

Image by Fernando Brasil

Mindset

Image by Scott Graham

Budget

 

© 2019 proudly created by Which way is North?