Business Consult

Wat heb jij op dit moment het hardst nodig om succesvol te zijn? 

Zodra we het antwoord op deze vraag samen helder hebben, kunnen we stappen gaan maken.

Zijn het extra of tijdelijke handjes? Dan kijken we meteen in mijn netwerk en  kunnen we binnen 48 uur al een oplossing voor jou hebben geregeld. Wil je liever dat ik persoonlijk een handje kom helpen?

Ook daar kunnen we natuurlijk over praten.

Is  het complexer? Denk aan de voortgang van jouw bedrijf. In één gesprek maken we de pijnpunten crystal clear. Daarna bepaal jij welke strategie je wilt inzetten om jouw weg naar succes te vinden.

Heb je een MKB dan heb je ook te maken met persooneelszaken. Een conflict, langdurig ziekteverzuim het hoort allemaal bij het runnen van een MKB. Voor veel ondernemers een kopzorg maar voor mij slechts een kleine uitdaging. Jarenlang ben ik HRM manager geweest en heb voldoende ervaring als casemanager en mediator om jou hierin te ondersteunen.

Wat vaak vergeten wordt is dat je als ondernemer alleen je expertise maar ook jouw persoonlijk leven in jouw bedrijfsvoering stopt. Ook als je jezelf hebt beloofd om dit gescheiden te houden.

Dat is een belofte die veel ondernemers maken en slechts weinig ondernemers zien in dat dit een promise is die je niet kunt houden. Simpelweg omdat emoties in ons systeem gaan zitten.

De kunst is om dit te accepteren en er een manier voor te bedenken die voor jou werkt.

Hanneke is een echte spirituele gangster ! Een toppertje van een businesscoach, die jou echt de stappen laat maken. Geen gezwets, nee zeggen waar het op staat en die kicks onder je achterwerk geven. Ik werk heel graag met haar samen en haar positiviteit is aanstekelijk. Ik hoop nog jaren samen mooie projecten te kunnen realiseren en vooral veel samen lachen. 

Harrie Lamers

LinkedInRescue | Circonstruct | Harrie Lamers

Vertrouwen is één van de basiselementen in de Luxury Life Method. Wanneer je aan het werk gaat met het mooiste wat er is - jezelf - is vertrouwen hét anker in dit proces. Vol vertrouwen gaan we kijken naar wat er is, zonder enig oordeel. Het is belangrijk dat jij je veilig genoeg voelt om jouw diepste gevoelens te durven uitspreken. Ik zorg voor deze veilige setting en jij mag erop vertrouwen dat de tools die we samen inzetten, jou gaat brengen naar jouw einddoel. 

Soms ben je het vertrouwen in jezelf of in een ander verloren. Als dat het geval is beginnen we eerst met het herstellen van jouw vertrouwen in jezelf.

Business Consult:

✔ Persoonlijke begeleiding

✔ Out of the box - kaders worden gesloopt

Aan het eind van dit consult heb jij:

✔ Helderheid in jouw zakelijke en/of privé behoefte(n)

✔ Tips en tools om jouw weg naar succes te bewandelen

✔ Inzicht in het persoonlijke stuk van jouwe ondernemerschap

Business Consult effect:

✔ Meer energie

✔ Meer zelfbewustzijn

✔ Heldere doelstelling

✔ Minder onzeker

✔ Minder onrust

✔ Minder twijfel

Ja, ik wil ook inzicht in mijn situatie en advies voor de toekomst!

Cool! Laten we beginnen met een korte kennismaking via Zoom. De persoonlijke klik is voor mij een belangrijke factor voor een succesvolle samenwerking. Plan eenvoudig onze kennismaking met

Business Consult

Werkwijze: ik doe het voor jou

Data: in overleg

Tijd: in overleg

Duur:  1,5 uur per sessie

Investering: € 150 ex BTW

Resultaat: persoonlijk business plan

Houdbaarheid resultaat: levenslang

© 2019 proudly created by Which way is North?