top of page
Lemon.jpg

Zonneschijn in een flesje!

Deze frisse olie ontstaat door de schil van de vrucht koud te persen. De olie is oorspronkelijk afkomstig uit Azië en staat bekend als 'de vrucht van de gezondheid'. De oude Egyptenaren en Romeinen gebruikten citroenolie voor diverse gezondheidsdoeleinden.

Citroenolie geeft lichaam en geest energie en maakt deel uit van NingXia Red, onze heerlijke vruchtendrank.

Met slechts een paar druppels van deze heerlijk frisse olie kun je de hele wereld aan.

  • Energieke, frisse geur.

  • Reinigt huid en haar.

  • Ondersteunt een stralende huid.

Zo kan jij deze Lemon olie gebruiken: ​

  • Inademen: Houd een flesje bij de hand voor een energieboost in de late namiddag.

  • Huid: Voeg een paar druppels toe aan gezichtscrème, douchegel of basisolie om de huid te laten stralen en er jonger uit te laten zien.

  • Haar: Voeg toe aan shampoo voor extra frisheid en zacht, glanzend haar. Hydrateert de hoofdhuid en vermindert roos.

  • Massage: Voeg enkele druppels toe aan een basisolie en breng aan op pijnlijke plekken voor directe verlichting.

  • Parfum: Dep op de hals om de dag fris te beginnen.

2.png
1.png
3.png
4.png

Maak jouw eigen Lemon thee

Kook het water zoals je gewend bent en schenk het in een glas. Laat het even afkoelen tot het drinkbaar is. Laat er voorzichtig 1 druppeltje Lemon invallen en als je niet van zuur houdt, doe er dan een drupje honing bij. Dan even goed roeren want deze pure olie blijft graag óp het water liggen. Drink rustig jouw essentiële thee op en geniet van dat momentje van rust.

Je zult merken dat je niet alleen frisser wordt in je hoofd, het heeft ook een heel positief op ons innerlijk. De Lemon heeft een cleansende werking en daardoor een positief effect op jouw spijsvertering. ​

Begin jouw dag met deze Lemon thee en ervaar dat het verkwikkende effect niet alleen sterker is dan dat van caffeïne maar ook veel fijner is voor jouw mind. Door koffie word je vaak wel goed wakker maar het veroorzaakt ook een gevoel van gejaagdheid. ​ Drink jij nooit koffie maar is je partner, moeder of vriendin een echte koffieleut? Schenk ze dan eens zo'n glas Lemon thee in en laat ook jouw omgeving meegenieten van deze puurheid.

1.png
bottom of page