Lichtwerkers zijn zielen die een sterk verlangen ervaren om licht (liefde, inzicht, vrijheid) te verspreiden op aarde. Zij beschouwen dit als hun roeping. Lichtwerkers voelen zich van nature sterk aangetrokken tot spiritualiteit en tot een vorm van hulpverlening.

Door deze innerlijk gevoelde roeping ervaren lichtwerkers vaak dat zij anders zijn dan anderen. Het leven daagt hen door allerlei obstakels uit hun eigen, individuele vorm te vinden. Lichtwerkers zijn of worden bijna altijd solisten, die niet passen in vaste maatschappelijke structuren. Zij hebben een natuurlijke afkeer tegen autoriteiten en vinden welzijn belangrijker dan welvaart.

Het beeld dat een Lichtwerker per se een sober en afgezonderd bestaan zou leiden is achterhaald.

Lichtwerkers vind je in alle lagen van de bevolking, ook daar waar je ze niet zou verwachten.

Het zijn de kunstenaars maar ook de mensen die zich de hele dag bezighouden met data en analyses.

Niet iedere Lichtwerker is al ontwaakt. Sommigen willen ook nog niet ontwaken. Wellicht dat zij in een volgend leven aan hun levensmissie zullen beginnen. 

LichtwerkersTest.jpg

I am awakening to my mission

 

22 - 55 punten: Slapende Lichtwerker

Als Slapende Lichtwerker heb je vaak een goede reden om nog niet te ontwaken. Het kan zelfs zo zijn dat door ervaringen uit vorige levens, dit type jij nu een diepgewortelde overtuiging hebt dat je jezelf moet beschermen.

Denk aan heksen en magiërs die in vorige levens werden vervolgd. Een Slapende Lichtwerker kan dus zomaar al veel verder zijn in haar spirituele ontwikkeling dan andere types Lichtwerker. Misschien heb jij weleens dromen of visioenen gehad over vorige levens? Sta hier eens bij stil. Als Slapende Lichtwerker leef je als het ware tussen twee werelden in. Ergens voel je diep van binnen dat jij ook een taak hebt hier op aarde.

Tegelijkertijd zullen de overtuigingen in jouw systeem ervoor zorgen dat je blijft twijfelen of je nu wel of niet op gaat staan om jouw rol te pakken. 

Ervaar je een weerstand om te mediteren? Ook dit kan een teken zijn dat jij nog steeds voelt dat jij jezelf moet beschermen door vooral niet naar binnen te keren en contact te maken met jouw zelf. Weet dat je in deze tijd veilig bent en probeer het eens. Juist dit oude contact met jezelf herstellen kan er voor zorgen dat je niet alleen die oude overtuiging kwijtraakt, maar je je ook écht meer verbonden voelt met jezelf.

Een andere goede reden voor deze slaaptoestand kan zijn is dat er op dit moment nog heel veel levenslessen klaarstaan om ze open te kraken. Dit zijn noodzakelijke gebeurtenissen die voor een grote mentale verschuiving in jouw zullen zorgen. Daarna zal de ontwaking zichzelf op natuurlijke wijze aandienen.

Het ontwaken zelf gaat vaak ook samen met het begraven van de strijdbijl. Een Slapende Lichtwerker ziet vaak het grote geheel nog niet waardoor de levenslessen ook niet meteen zichtbaar zullen zijn.

Een transformatie van een Lichtkrijger naar Lichtwerker is er eentje die een nieuwe bron van liefde zal aanboren. Door met een zachtere en meer liefdevolle blik de wereld in te kijken, zul je ook een nieuw zelfbeeld creëeren. Dit is van belang omdat jouw oude overtuiging zich niet zomaar laat oplossen.

Deze zit diep verankerd in jouw wortelchakra.

Door jezelf en jouw unieke gave volledig te omarmen gaat het je ook lukken om dat nieuwe zelfbeeld te creëeren én vast te houden. 

Ontwaken kan ook verwarring geven. Daarom is het heel belangrijk om jezelf regelmatig te aarden en in jezelf te keren door bijvoorbeeld dagelijks te gaan mediteren. Wanneer je je voorbereid op jouw eigen ontwaking zul je merken dat het je rust geeft. Jezelf voorbereiden op dat wat komen gaat is de basis van alle persoonlijke groeitrajecten. Sta open voor het avontuur. Durf alles wat jouw ziel heeft geleerd nu voorzichtig weer toe te laten zodat jij jezelf kan gaan ontwikkelen tot een Ontwaakte Lichtwerker. 

Met elkaar kunnen we deze shift in bewustzijn in gang zetten. Er is ontzettend veel licht nodig in deze tijd waarin er zoveel donkere materie zichtbaar wordt. Ieder licht is van grote waarde. 

Door met elkaar dit licht te creëeren roepen we als het ware ook alle andere Lichtwerkers aan en zullen we in de loop van de tijd steeds meer licht en liefde gaan ervaren.

Nu jij weet dat je een Slapende Lichtwerker bent is de grote vraag of jij ook bereid bent om jouw rol in dit mooie proces van verandering ook uit te gaan dragen. Alleen wanneer we met veel lichtwerkers gaan samenwerken, zullen we er ook in slagen om de frequentie op deze aarde te verhogen. Je hebt deze test niet voor niets gedaan. Welk verlangen groeit er in jou? Welke rol wil jij gaan spelen in deze transformatie?

Speciaal voor alle Slapende Lichtwerkers is de Soul Connection Challenge gecreëerd.

Deze 7-daagse training start op maandag 7 juni 2021. Deze ervaring zal jou de inzichten geven die jij zo hard nodig hebt om jouw ontwaking goed voor te bereiden.

Schrijf je hier in voor de magische Soul Connection Challenge.

LichtwerkersTest.jpg

You were born to

light up this world

 

55 - 66 punten: Ontwaakte Lichtwerker

Als Ontwaakte Lichtwerker kan je je verward en vermoeid voelen. Ontwaken zorgt ervoor dat je voor altijd anders naar dingen gaat kijken. Jouw blik is verscherpt en heeft een nieuwe focus gekregen.

Een ontwaking zorgt ervoor dat je de regie van jouw leven weer in handen neemt. Vaak volgen er dan ook echte bold moves zoals het opzeggen van een baan of een relatie. Sommigen ervaren het letterlijk alsof ze 'het licht hebben gezien'. Je voelt je sterker verbonden met jezelf en je luistert steeds meer naar jouw hart in plaats van naar jouw hoofd. Als Ontwaakte Lichtwerker heb je ruimte gemaakt voor spiritualiteit in jouw systemen. Je staat open voor de leiding vanuit het universum. Vaak ontstaat er een spontane honger naar informatie en bevestiging van jouw eigen spiritualiteit. Je wilt er mee gaan spelen. Misschien dat je jezelf een card reading gunt of ga je op zoek naar een medium om zo meer over jezelf en jouw vorige levens te leren.

Als Ontwaakte Lichtwerker sta je vaak te trappelen om de wereld met jouw unieke nieuwe licht te verrijken.

Let er goed op dat je niet teveel hooi op je vork neemt. Je zult niet de eerste Ontwaakte Lichtwerker zijn die zichzelf voorbij raast. Want ook als Lichtwerker heb je te maken met jouw aardse lichaam en dat lichaam heeft regelmatig rust en nieuwe energie nodig.

Ook zul je ervaren dat er steeds meer mensen op jouw pad komen die zichzelf door jou laten helpen. Bewust of onbewust. Hierdoor word jij zelf meer en meer bewust van het feit dat werken met jouw unieke licht écht een verandering brengt op deze wereld.

 

Je wordt aangemoedigd om jezelf hierin te blijven ontwikkelen zodat jouw licht kan blijven groeien. Groter dan je zelf ooit had durven dromen. Een Ontwaakte Lichtwerker doet er goed aan om zichzelf eerst helemaal thuis te gaan voelen in deze nieuwe rol. Misschien ben je al op zoek gegaan naar een training of opleiding die jouw nieuwe bewustzijn nog meer zal activeren. Geef jezelf wat je nodig hebt. Dát is nu de belangrijkste les die jij mag gaan leren. Jezelf op één zetten. Wat dat is de enige manier om voor jezelf en voor anderen van grote waarde te blijven.

 

Heb je het gevoel dat je iedereen in jouw naaste omgeving bent ontstegen? Dit is een veelvoorkomend gevoel onder de Ontwaakte Lichtwerkers. Je mag dit gewoon even laten zijn. Besef dat jij vanuit het niets een enorme sprong hebt genomen naar een nieuwe vorm van bewustzijn. Geef jouw omgeving de kans om hieraan te wennen. Het is juist heel belangrijk dat we allemaal onze eigen rol innemen wat in jouw geval betekend dat jij een leidende rol zal hebben om jouw omgeving de weg te wijzen. 

Nu jij weet dat jij een Ontwaakte Lichtwerker bent is de grote vraag of jij ook bereid bent om jouw rol in de grote shift van bewustzijn, wilt oppakken.  Alleen wanneer we met veel lichtwerkers gaan samenwerken, zullen we er ook in slagen om de frequentie op deze aarde te verhogen. Je hebt deze test niet voor niets gedaan. Welk verlangen groeit er in jou? Welke rol wil jij gaan spelen in deze transformatie?

 

Wil jij jezelf ondersteunen in jouw persoonlijke ontwikkeling als Ontwaakte Lichtwerker?

Dan is het belangrijk om nu kritisch naar jouw sociale inner circle te kijken. Kijk wie jou energie geeft en wie jouw energie neemt. Creëer een nieuwe balans waardoor jij zelf meer energie krijgt en overhoudt.

Omring je met andere Lichtwerkers die jou liefdevol in jouw persoonlijke proces steunen.

Het jaarprogramma Rise & Shine is speciaal ontwikkeld om jou op twee verschillende lagen te laten groeien.

De eerste laag is de mind: je leert jezelf beter te leren kennen door het toepassen van nieuwe kennis en tools. De tweede laag is de soul: je ontdekt de kracht van holistisch werken zet daarmee jouw groei als lichtwerker in werking.

Gun jezelf die enorme spirituele groei waardoor jij nog beter inzicht krijgt in jouw eigen unieke gaves.

Je leert werken met de kracht van de natuur en als bonus leer je ook hoe je een carddeck kan inzetten.

 

Leer in 1 jaar de kunst van het in balans komen en in balans blijven. Ontdek jouw ware potentie en ontwikkel jouw rising en healing powers waarmee jij in eerste plaats jezelf tot een Stralende Lichtwerker kan ontwikkelen. Dit jaarprogramma wordt afgesloten met een 2-daags Live Event aan zee.

 

Breng mij naar het Rise & Shine Jaarprogramma.

LichtwerkersTest.jpg

The world is changing and

I am on the transition team

 

66 - 77 punten: Stralende Lichtwerker

Als Stralende Lichtwerker heb jij jezelf vol liefde overgegeven aan jouw levensmissie omdat je weet dat dit is wat jij te doen hebt op deze aarde. Toch kan een Stralende Lichtwerker zich heel erg eenzaam voelen.

Jij beseft niet dat jij al aan de top staat en er nu klaar voor bent om andere lichtwerkers te gaan begeleiden in hun ontwaking. Het is de duo-rol van Leraar en Student die jij als Stralende Lichtwerker hebt.

De beste leraren zijn immers degene die zelf hun hele leven blijven leren. Deze rol is verre van eenvoudig en is daarom ook niet iets wat een Slapende of Ontwaakte Lichtwerker goed zou kunnen uitvoeren.

 

Zuiverheid van hart is de basis van het succes van een Stralende Lichtwerker. Het groeiproces van een Ontwaakte Lichtwerker is vooral gefocust op de hartsverbinding te laten verankeren zodat er minder plaats is voor ego. Want ego is het allergrootste gevaar voor iedere lichtwerker. Het kan de voeding zijn voor zelfverheerlijking en dat is nu juist niet de bedoeling. Natuurlijk mag je blij en dankbaar zijn om wie jij bent en om wat je doet, maar in de eerste plaats heb je een dienende rol. Bereid zijn om te geven zonder er iets voor terug te verwachten. Kunnen  geven vanuit overvloed is een andere les die de Stralende Lichtwerker als succesvol heeft voltooid.

De honger naar nieuwe kennis doet de Stralende Lichtwerker soms vergeten dat er nog een andere mooie rol is die dringend mag worden vervuld: leiderschap.

De uitdaging voor de Stralende Lichtwerker is om de juiste balans te vinden in deze rol van Student en Leraar. Veel Stralende Lichtwerkers zijn geneigd om enkel de rol van Student op zich te nemen. Puur omdat ze de overtuiging bij zich dragen dat de kennis die ze nu hebben nog niet genoeg is om door te kunnen geven. Dit is echter een valkuil die is gecreëerd door angst om gezien te worden. Een enkele Stralende Lichtwerker doet dit juist precies andersom. Die vergeet om zelf te blijven leren waardoor uiteindelijk de rol van Leraar niet meer vruchtbaar kan worden vervuld.

Het werk wat Stralende Lichtwerkers verrichten is zo zuiver en liefdevol dat ze hiermee standaard de wereld om zich heen naar een hogere frequentie brengen. Echter is zij zichzelf daar amper van bewust.

Vaak is er veel twijfel en onzekerheid in het hoofd van een Stralende Lichtwerker.

Ook zij zoekt soms de bevestiging bij andere Lichwerkers maar vindt deze zelden.

Zolang zij niet inziet dat dit komt doordat andere Lichtwerkers zich door haar gedragen voelen, zal zij blijven hunkeren naar die aanmoediging.

Veel Stralende Lichtwerkers blijven steken op die honger naar kennis en bevestiging en zullen zichzelf blijven verstoppen achter allerlei opleidingen en trainingen die enkel ervoor zullen zorgen dat het holle gevoel groter wordt in plaats van dat het zichzelf vult.

 

De enige belangrijke training die een Stralende Lichtwerker zichzelf zou moeten schenken is er één waarin zij leert zichzelf te accepteren als Leraar want de rol als Student is er eentje die geen lering nodig heeft.

Wanneer je jezelf als Stralende Lichtwerker met open armen durft te gaan ontvangen en vanuit die liefdevolle frequentie jouw kennis gaat delen, zal jouw innerlijke balans niet alleen herstellen maar zal ook jouw licht nog feller gaan schijnen. 

Nu jij weet dat jij een Stralende Lichtwerker bent is de grote vraag of jij ook bereid bent om jouw rol in de grote shift van bewustzijn, wilt oppakken. Wil jij jezelf ondersteunen in jouw persoonlijke ontwikkeling als Stralende Lichtwerker? Vraag dan eens aan de engelen welke stappen jij mag gaan ondernemen. De kans is groot dat jouw volgende stap die jij mag nemen is het omarmen van jouw rol als Leraar.

Veel Stralende Lichtwerkers voelen zich juist niet comfortabel in het volle zicht, zij werken het liefst achter de schermen. Echter is het belangrijk dat zij zichzelf in de rol van Leraar net zo prettig gaan voelen als in de rol van Student.

Het jaarprogramma Rise & Shine is speciaal ontwikkeld om jezelf op twee verschillende lagen verder te ontwikkelen als lichtwerker. Voor Stralende Lichtwerkers dit jaarprogramma ideaal om te ontdekken hoe krachtig zij zelf zijn ontwikkeld en hoe zij daarmee anderen kunnen leren en inspireren om ook dit pad te volgen. Hoe meer Stralende Lichtwerkers hoe hoger de frequentie op aarde zal worden. Het is één van de mooiste rollen die je als Leraar kan wensen.

Een nieuwetijdse Rise & Shine Coach is een lichtwerker die zuiver vanuit intuïtie en intentie andere mensen begeleidt in hun persoonlijke en spirituele ontwikkeling.

Dit bijzondere jaarprogramma geeft jou de tools om anderen te begeleiden naar de rol van Stralende Lichtwerker. 

 

Breng mij naar het Rise & Shine Jaarprogramma.

LichtwerkersTest.jpg

When you were born in a world you don't fit in, it is because you were born to help create a new one