top of page

Maddy Ramsigh

Soul Sister.png

Hypnotherapeute & Zelfliefdecoach

Maddy Ramsingh

Zó veel mensen houden zichzelf klein. Ze kunnen eigenlijk de hele wereld aan, maar vinden zichzelf (bewust of onbewust) niet goed genoeg, niet interessant genoeg, niet belangrijk genoeg, niet slim genoeg, niet doortastend genoeg… en zo kan ik nog wel even door gaan.

Doodzonde, en niet nodig. Want ik weet inmiddels uit eigen ervaring dat de sleutel om voluit te leven in zelfliefde en eigenwaarde zit. En als ervaringsdeskundige die jarenlang naar onvoorwaardelijke liefde heeft gezocht, weet ik óók hoe je dat ontwikkelt. Alles wat ik in die jaren heb geleerd, zet ik nu in bij mijn werk als hypnotherapeut en coach.

Mijn hele leven ben ik op zoek geweest naar onvoorwaardelijke liefde omdat ik dat niet heb meegekregen als kind. Dat betekent niet dat ik zielig was of teruggetrokken. Integendeel. Ik was succesvol in mijn werk en had altijd veel sociale contacten. Toch voelde ik me nooit heel of genoeg.

Die constante zoektocht naar onvoorwaardelijke liefde duurde voort. Ik kende het niet, kon niet echt liefde geven, maar kon vooral ook niet goed ontvangen.

Omdat ik geen onvoorwaardelijke liefde heb meegekregen van mijn ouders dacht ik dat ik mijn best moest doen voor liefde. Ook dacht ik dat ik het niet waard was om liefde te ontvangen en leefde ik vanuit schaarste op het gebied van zelfliefde en eigenwaarde.

Ondanks mijn drukke sociale leven was bij mij de uitdrukking van toepassing:

Hurt people hurt people.

Zodra het spannend werd schoot ik meteen in de verdediging of aanval. Of ik liep weg.

Ik ben gevallen en weer opgestaan, ik heb onzekerheid gekend en verdriet, geliefden verloren, regelmatig de verkeerde keuzes gemaakt en enorme obstakels overwonnen. De emoties die ik kreeg te verwerken waren vaak overweldigend en intimiderend. Zo heb ik geleerd dat zelfliefde de enige onvoorwaardelijke liefde die altijd bij je is. Als je genoeg van jezelf houdt, dan kun je alles aan.

Vanaf mijn veertigste ben ik de processen gaan analyseren die mij sterker maakten. Die ben ik gaan verbeteren en heb ik tot praktische handvatten gemaakt. Deze inzichten deel ik graag met anderen. Zo kan ik je helpen om in jouw eigen kracht te staan.

Die bijzondere flow terugvinden die alleen van jou is en waar je steeds bij kunt als je dat nodig hebt. Wist je dat schuld en schaamte de grootste saboteurs zijn als het gaat om zelfliefde en eigenwaarde?

Ik ben opgeleid bij de School voor Coaching, Birkman Consultants, Tony Robbins Core 100, NTINLP en Marisa Peer (RTT). Zelf word ik al jaren gecoacht door Egon Massink.

Alle methoden en technieken die ik hier geleerd heb combineer ik in mijn werk als hypnotherapeut en coach.

 

Daarbij heb ik me gespecialiseerd in het weghalen van verdriet en oud zeer, schuld en schaamte. Zodat je weer van jezelf gaat houden, je eigenwaarde leert kennen en vol met zelfvertrouwen leeft.

Je leert om jouw obstakels te doorbreken en de juiste stappen te gaan zetten. Zo ontwikkel je steeds meer zelfvertrouwen, zit je zoveel beter in je vel en (her)ontdek je jouw eigen krachtige talenten. Het wordt ook steeds makkelijker om duidelijke en krachtige keuzes maken. Zo is er weer ruimte om te groeien.

Liefs,

Maddy

  • Petra op LinkedIn
  • Petra op Facebook

Provincie Noord-Holland, steden Amsterdam en Haarlem

Maddy.jpg

Persoonlijke sessies

Join the Fanclub

Schrijf je in voor onze maillijst en verrijk jezelf met mooie verhalen en uitnodigingen

Thanks for joining us!

Groepsessies

Join our Soulfamily

Kom ons versterken met jouw unieke licht. Hoe meer licht, hoe groter de shift!

Foto's van Maddy

Soms geeft een plaatje zo veel meer informatie dan een tekst. 

bottom of page