Essential Oils

Ontdek zelf de kracht van de natuur door het inzetten van olie.

Vervang je huidige medicijnkast met een starterskit en gebruik enkel nog natuurlijke producten voor allerlei lichamelijke klachten. 

Ook zijn er bijzondere melanges die speciaal zijn ontwikkeld om jou te ondersteunen tijdens jouw persoonlijke transformatieproces.

 

Olie Advies

Benieuwd naar wat essentiële olie voor jou persoonlijk kunnen betekenen? 

Ik vertel je er graag meer over tijdens een gratis online adviesgesprek van 30 minuten.

Tijdens dit vrijblijvende gesprek krijg je uitleg over hoe je olie kan inzetten én kan jij jouw persoonlijke vragen stellen.

Kan je niet wachten en wil je nú meteen alles weten over de wondere wereld van essentiële olie?

Download dan hier het informatiepakket.

 

Olie Workshop

Kennismaken met essentiële olie is al een feestje op zichzelf. Graag maken wij dat feestje compleet door er een gezellige en informatieve workshop van te maken.

Niet alleen maak jij kennis met verschillende oliën en ga je ervaren wat dit met jouw zintuigen én intuïtie doet, ook delen wij met liefde al onze kennis over het gebruik van olie met jou.

Zodra de corona maatregelen zijn opgeheven en we weer vrij in de wereld mogen bewegen komen deze mooie workshops weer op de agenda.

 

Olie Bestellen

Niets is fijner dan zelf je bestellingen te plaatsen in een vertrouwde omgeving.

Deze optie is voor iedereen die al voldoende kennis en ervaring heeft met het inzetten van de essentiële olie van Young Living.

Wil je voor de eerste keer een bestelling doen? Natuurlijk mag dat!

Maar liever nodig ik je uit voor een kort adviesgesprek waarin we samen kijken wat jouw behoefte is en welke olie daar het beste bij past.

© 2020 updated by Which way is North? | Professional Coaching & Training since March 2018