#fuckhooikoorts

Gisteravond werd ik weer onverwachts getrakteerd op een muziekaal optreden. Ik noem het ook wel de niespolonaise. Maar liefst veertien keer achter elkaar was gisteravond het record.


Hier in Oegstgeest staan de hazelaars in bloei en dat blijft niet onopgemerkt voor de mensen die last hebben van pollen.


Wat ik de laatste jaren als moeder zo fijn vind is dat ik geen paniekaanvallen meer heb in het pollenseizoen. Want toen hij nog jong was volgden er ook ernstige astma aanvallen. De allergische reactie op pollen was zo sterk dat we meer dan eens ons ventje van net twee jaar aan de saturatiemeter moesten zetten. Erger nog waren de prednisolon kuren.

In die periode heb ik ontzettend veel stress gehad omdat ik het niet kon aanzien hoe hij naar adem zat te happen.


Inmiddels zijn we vijftien jaar verder en gebruiken we de laatste drie jaren de natuur voor de meeste kwaaltjes. Door dit het hele jaar te gebruiken is het pollenseizoen nu bijna een lachtertje geworden.


En wanneer we het met de diffuser niet meer aankunnen omdat er al te lang geen regen is gevallen en er dus te veel pollen in de lucht blijven zweven, dan hebben we de eigengemaakte rollers.


Niks geen neusspray uit de apotheek of andere chemische rommel.

Sterker nog, er gaat NIETS die neus meer in. Het gouden olie trio zorgt ervoor dat de allergische reactie sterkt verminderd en laat de toch al geïrriteerde slijmvliezen met rust waardoor de klachten minder erg zijn.


Buiten dat het me bakken geld heeft gekost aan chemische rommel was het vooral de desillusie die mij iedere keer zo down maakte. Dikke beloftes op de verpakking maar amper effectief.


Het voelt zo ontzettend goed om met onze eigen mix in een simpel bruin flesje zonder poeha teksten te werken. Want het gaat om de effectiviteit.


Wordt jij ook altijd gestalked door pollen? Check dan deze aanbieding.

Zie je ook meteen het pollenbericht voor de komende 3 dagen ;).

Ohja en de pollenkalender hangt bij ons sinds 2018 niet meer bij de voordeur. We leven een stuk vrijer nu we alles in huis hebben om de fokking pollen de middelvinger te flippen :).


Liefs,

Hanneke


#hooikoorts #pollenseizoen #younglivingolie

Recente blogposts

Alles weergeven

© 2020 updated by Which way is North? | Professional Coaching & Training since March 2018