Ik ben aan het hosselen

Nog niet zo lang geleden heb ik mijn familie en vrienden met pijn in mijn hart verteld dat de koek op is. Maar toen wist ik nog niet wat ik nu weet.


En dat is dat je als ondernemer gewoon dóór moet blijven gaan. Of je nu wel spek op je botten hebt of enkel kale botten. De arbeidsmarkt is overvol met werkzoekenden.

Naief als ik was dacht ik dat bedrijven wel zouden begrijpen dat de nood voor een ZZP-er veel hoger is dan voor iemand die nu een ww-uitkering ontvangt. Dom!


Natuurlijk ben ik nog steeds op zoek naar een organisatie die geholpen kan worden met mijn talent en inzet. De teller van mijn sollicitaties staat ongekend hoog.

Soms ontvang je een afwijzing binnen 12 uur, soms hoor je helemaal niets.

Respect voor iedereen die hier nu 24/7 mee bezig is. Het kost ontzettend veel tijd nu we met de GDPR ons overal eerst in een portal moeten registreren waarna we alle velden die ook op ons CV staan, in moeten vullen om daarna je CV én motiviatiebrief op te laden.


Als ik heel eerlijk ben dan geef ik toe dat ik het een energy drain vind.

Waar ik wél energie van krijg is doen waar ik zo gelukkig van wordt.

Betekenisvol ondernemen.

Een broodje verdienen door een waardevolle sparringpartner of spiegel te zijn voor een ander. Zo kan ik een beetje bijdragen aan een mooiere wereld.

Een wereld waarin we ons geluk niet alleen terugvinden maar waar we vanuit overvloed ons geluk met anderen kunnen delen.


Voor de komende 'lockdown' periode heb een heel kleurrijk pakket aan diensten klaarstaan voor ondernemers, werkgevers en particulieren. Want ik ben en blijf een ondernemer en dat betekend dat je soms dingen moet her-uitvinden of aanpassen naar een situatie. Durven doen is ook je eigen pad durven gaan. Ik weet welke liefde, energie en kennis ik erin heb gestoken en ben dan ook trots dat ik deze diensten mag aanbieden:


Life- en Business Coaching

Het mooie van deze covid periode is dat ik mij ook begin te realiseren dat ik mijzelf te weinig als ondernemer profileer. Met ruim aan 25 jaar werkervaring op afdelingen als HR en Operations én mijn coaching skills en certificaten help ik moeiteloos CEO's, CFO's en Teamleiders maar ook de medewerker die bijvoorbeeld tobt met langdurig verzuim.


Soul Calling Coaching

Naast de gewone coach opleiding heb ik mij de laatste vijf jaren ook verdiept in de wat meer holistische aanpak. Het terugvinden van je intuïtie en het leren inzetten is hierbij één van de leerdoelen. Deze coaching is een combinatie van mindfulnesss, meditatie en lifecoaching en geschikt voor iedereen die op zoek is naar antwoorden over het leven, levensmissie en spiritualiteit.


Luxury Life Meditaties

Waar andere meditaties stoppen, ga ik verder. Niet alleen krijg je een geleide meditatie met een centraal thema, ook gaan we ons zelf bevragen. Zo krijg jij inzicht in jouw patronen en gedachtes. Na de meditatie krijgt iedere deelnemer een persoonlijke affirmatie ter ondersteuning van zijn/haar proces.


7 QUESTIONS TALKSHOW

Wat ik nu in deze tijd bijvoorbeeld erg mis is oprechte verbinding tussen ondernemers. Een praatje op menselijk niveau. Zo onstond mijn idee voor een online talkshow waarin ik met ondernemers aan de virtuale tafel schuif om zonder censuur in gesprek te gaan. Ondernemers kunnen hiermee een ander stukje van zichzelf én hun onderneming laten zien.


Dankzij sponsering en veel goodwill uit mijn omgeving kan ik voorlopig mijn praktijkruimte van maar liefst 42m2 aanhouden. Dit betekend dat ik mijn klanten nog steeds oldskool kan ontvangen, maar dan wel op gepaste afstand.


De Luxury Life Meditatie sessies blijven voorlopig alleen nog live online beschikbaar.

Zodra de wereld weer virusvrij is zal deze serie weer op een prachtige locatie worden gegeven.


Ik heb nu mijn dienstverlening weer bij elkaar gehosselt en gedeeld met de wereld.

Kom maar op met die klanten!


Liefs,

Hanneke
Recente blogposts

Alles weergeven

© 2020 updated by Which way is North? | Professional Coaching & Training since March 2018