Wordt ook een nieuwetijdse Rise & Shine Coach

Wanneer jouw chakra's in balans zijn, dan gaat het stromen!

Je hebt deze zin vast al vaker gelezen in tijdschriften of ergens op social media.


Maar wát bedoelen ze daar nu precies mee?

Dit en zoveel meer wordt uitgelegd in de masterclass serie Chakra Balancing. Per masterclass behandelen we één chakra. Naast de basis chakraleer ga je óók aan de slag met jouw intuïtie. Hoe tof is dat?

Voor iedere chakra zijn er een aantal bijzondere essentiële oliën geselecteerd die ondersteuning geven bij het openen en activeren van een chakra. Tijdens de masterclass ga jij actief aan de slag met het inzetten van deze oliën en zul je ervaren hoe dit precies werkt.


Ook leer je werken met een speciale chakra kaartenset. Aan het einde van deze masterclass ben jij in staat om zuivere kaartleggingen te doen met deze set die in verbinding staat met essentiële oliën.


Het inzetten van essentiële olie als één van de basis elementen van het jaarprogramma Rise & Shine is een bewuste keuze geweest. Dit geeft iedere deelnemer de kans om te ervaren dat er healing kan plaatsvinden zonder dat de angst en pijn van het trauma gevoeld hoeven te worden.

Dit is één van de meest liefdevolle healings methodes die er zijn.


Jezelf in balans houden doordat je jezelf kunt healen, jezelf kunt opladen of juist kunt ontladen. Dát is het ultieme doel van dit jaarprogramma. En de moedige lichtwerkers onder ons kunnen dit zelf gaan toepassen in hun persoonlijke of professionele leven.


Werken vanuit zielsverbinding is het mooiste om te doen. Ik ben dan ook ontzettend dankbaar als ik de kans krijg om het te mogen doen. Wanneer we vanuit dat hogere bewustzijn durven te gaan bewegen, creëeren we onze eigen wonderen. Hoe dat werkt? Dat leer jij allemaal in de masterclass Rising Woman.


Werken met alles wat we niet kunnen zien en soms niet eens met ons hoofd kunnen begrijpen, is durven vertrouwen. Vertrouwen op jezelf zonder enige twijfel. Doen wat je voelt zonder daarbij na te denken.


Tijdens deze masterclass serie leer je niet alleen meer te vertrouwen op jouw intuïtie, we gaan dan nóg een stapje verder. Ook voor Rising Woman is een speciale set essentiële oliën samengesteld die ondersteuning geven bij spirituele groei, het ontdekken van jouw persoonlijke superpower en jezelf toestemming geven om te kunnen groeien.

Dat lijkt heel ingewikkeld, maar ik laat het jou graag ervaren. Want vanuit dat diepe vertrouwen kun je werken aan jouw levensmissie.


Healing vanuit energie bestaat echt. Ervaar deze bijzondere energie tijdens de masterclass serie Healing Woman. Iedereen kan healing geven aan zichzelf en aan anderen. Maar om dit te kunnen voelen en te durven doen, is het belangrijk om eerst te onderzoeken en te ervaren hoe dit werkt.


Bij deze serie hoort natuurlijk weer zo'n prachtige set oliën die jou gaan helpen om jouw healing powers zo krachtig mogelijk te voelen zodat jij er ook in gaat durven geloven.

Er heerst nog een enorme taboe op deze genezende energie en veel mensen hebben dit in hun onderbewuste opgeslagen en daarmee hun eigen power op slot gedraaid. Je gaat aan de slag met het healen van familiekarma en trauma's uit vorige levens. Hiermee bevrijd je niet alleen jezelf maar ook iedereen in jouw familielijn die voor jou en na jou komt.


Naast de set oliën ontvang je ook een speciale kaartenset die je kan inzetten om helder te krijgen wat er precies geheeld mag worden.


Natuurlijk is het soms best hard werken. Je zult jezelf een aantal keren flink tegenkomen, maar je zult ook regelmatig positief verrast worden door ontdekkingen over jezelf te doen.

Daarom sluiten we het leerjaar af met een tweedaags live event aan zee.

Twee volle dagen worden je ondergedompeld in een gouden bad voor jouw body, mind en soul.


Het Rise & Shine jaarprogramma is ontwikkeld voor vrouwen die nu écht grote stappen willen gaan maken in hun persoonlijke en spirituele ontwikkeling.


Samen kunnen we de wereld zoveel mooier maken. Let's Rise & Shine together!


Liefs,

HannekeRecente blogposts

Alles weergeven