Coaching (1).jpg

Welkom bij de ledenpagina van You are Essential!

Gefeliciteerd met het afronden van jouw kennismaking met de twaalf essentiële oliën uit de Young Living Premium Starterskit.

Op deze pagina vind je alle recepten en basisinformatie die jij nodig hebt om jezelf verder te blijven ontwikkelen op het gebied van deze heerlijke oliën.

 

Ben jij inmiddels zo enthousiast geworden dat jij in al je cellen voelt dat ook jij de stap naar zakelijk wilt maken? Ga dan snel naar You are Essential Business.
Je vindt hier niet alleen de basisinformatie over wat dit voor jou als persoon betekend maar ook hoe jij jouw business kan opbouwen.

Ook zul je hier diverse Business Lessen vinden waarmee jij jouw olie business naar the next level kan gaan rocken. Hoe tof is dat?
 

Belangrijke Basis Informatie

Bij het maken van rollers en bij het aanbrengen van de pure essentiële olie van Young Living  volg je ten alle tijden deze tabel waarin per leeftijd de verdunning staat aangegeven.

Wat betreft babies jonger dan 3 maanden is het advies om uitsluitend de olie te gebruiken in de diffuser en hiervoor de enkel de Lavender of eentje uit speciale KidScents collectie te gebruiken.

Verdunningstabel.png

De Roller Recepten

De Diffuser Recepten

Hanneke de Vreugd
Beheerder