LUXURY LIFE RETREAT

Succesvolle mensen weten allang wat het geheim van een Retreat is.

Het is de kunst van het stilstaan wat juist zorgt voor vooruitgang.

In één of twee dagen jezelf volledig ontladen en opladen door simpelweg een programma te volgen wat hier met zorg voor is gemaakt. Ieder retreat is gericht op body, mind en soul. De gouden driehoek waarin alles begint.

Een retreat is voor iedereen een fantastische manier om in een korte tijd een grote persoonlijke groei te doormaken. Voor de moderne coaches en ondernemers is inmiddels vast onderdeel van hun business strategie.

Bij ieder retreat komen er ook gastdocenten zoals Yoga Teachers, Healthy Lifestyle Coaches en Adem Coaches. 

Wat een kadootje was de Retreat! Een heerlijke dag aan het strand waarbij we als groep enorm zijn geïnspireerd om buiten onze eigen box te denken. Met als extraatje een klankschaalmeditatie als afsluiting. Ik ging helemaal tevreden en ontspannen naar huis.    Shirley van Dam-Weber | VA Shirley

Vertrouwen is één van de basiselementen in de Luxury Life Method. Wanneer je meedoet aan Luxury Life Retreat kan jij erop vertrouwen dat de deelnemersgroep met zorg is samengesteld.

Vaak gebeurd er al na één dagdeel iets magisch met de groep. Met elkaar doen we bijzondere oefeningen op het gebied van Mindset en Mindfulness. Ieder mens is anders maar uiteindelijk zijn we allemaal hetzelfde. Die herkenning is op zichzelf al helend.

Het werken op die verschillende lagen van bewustzijn - body, mind en soul - zorgt ervoor je volledig in balans komt.

Effect Luxury Life Retreat:

✔ Meer energie

✔ Meer zelfvertrouwen

✔ Meer zelfbewustzijn

✔ Meer rust in hoofd en lijf

✔ Meer verbinding met intuïtie

✔ Minder stress

✔ Minder onzeker

✔ Minder afhankelijk

✔ Minder angst

✔ Minder twijfel

Activiteiten Luxury Life Retreat:

Alle workshops en activiteiten zijn speciaal ontwikkeld om jou in dieper contact met jezelf te brengen.

Denk aan mindsetcoaching, yoga, aromatherapie, klankschaalmeditatie, stiltewandelingen en mindfulness.

Bij droog weer zal de yoga en de meditatie op het strand zijn. Niets is mooier dan verbonden zijn met jezelf én met de natuur.

Wanneer het een tweedaags Retreat is doen we op de 2e dag een frisse ochtendduik in de Noordzee voordat we aan het ontbijt gaan. Natuurlijk ben je dit niet verplicht, maar we dagen je wel uit om mee te doen. 

Ja, ik wil ook mijzelf een Retreat geven!

Yess! Die eerste stap naar een happier life is het maken van dit besluit. Je kiest nu voor jezelf en voor niets anders omdat jij weet dat als jij verandering in jouw leven wilt, jij de enige persoon bent die dit in gang kan zetten.

Datum: vrijdag 25 september 2020

Tijd:  10.00 - 17.00 uur

Investering: € 295

Vanaf 1 september zijn zowel het Mini Luxury Life Retreat (1 dag) als het Luxury Life Retreat (2 dagen) ook te boeken als groep. Vanaf 6 personen kan je al genieten van een privé setting. 

Tegenwoordig ontdekken ook bedrijven wát het effect is om met een afdeling of het hele bedrijf één of twee dagen volledig afgezonderd van alle prikkels bezig te zijn met niets anders dan gezondheid, mindset en diepe ontspanning. Dát is de voedingsbodem voor alle succes. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken:

06 4383 5121 of mail naar hanneke@whichwayisnorth.nl

© 2019 proudly created by Which way is North?