Luxury Life Business

Met de Luxury Life Methode slopen we benauwende kaders zodat er ruimte vrij komt voor groei in de breedste zin van het woord. Uiteraard maak jij de keuze waar je die groei wilt zien.

Als ondernemer kan jij ervoor kiezen om eerst jezelf te laten groeien om daarna meteen het boegbeeld van change management binnen jouw organisatie te zijn.

Mijn toegevoegde waarde als coach is dat ik ruim twintig jaar ervaring heb opgedaan in de zakelijke wereld. In die tijd heb ik niet alleen hele office support afdelingen opgezet of vernieuwd, ook gaf ik internationaal leiding aan de teams.

De laatste zeven jaar lag mijn focus bij HR en Operations. Ik heb daar ervaring opgedaan met de administratieve én coachende rol in o.a. fusies, bedrijfsverkoop, ziekteverzuim en disfunctionele teams en managers. 

Tools als geweldloze communicatie en mindfulness zet ik graag in in combinatie met radicale waarheid.

Oftwel : no-shit-sherlock!

Het menu voor zakelijke coaching bestaat uit:

  Luxury Life Boost

  Luxury Life Teambuilding

  Luxury Life Coaching

✔  Luxury Life Mindset Training

Luxury Life Boost

Irritante vragen leiden naar de prettige oplossingen

Wanneer je zelfstandig ondernemer bent, heb je dagelijks veel druk op je schouders. Zelfs wanneer je fantastisch personeel hebt. Jij bent de persoon die de lastige beslissingen moet nemen. Vooral als je geen zakenpartner hebt is het gemis aan oprechte sparring soms best groot. 

Ook als ZZP-er is het soms moeilijk om de focus te houden. Soms voel je gewoon van binnen dát je dingen anders wilt maar weet je niet precies wát je wilt. Tijdens zo'n boost sessie komen er allerlei onderwerpen voorbij die jou op de één of andere manier triggeren. Het geeft ontzettend veel helderheid om hier samen over in gesprek te gaan.

De Luxury Life Boost is een hele fijne tool om in één middag met elkaar tot nieuwe inzichten te komen. Wat er dan verder in die nieuwe ruimte mag ontstaan, gaan we samen invullen. Denk hierbij voor MKB aan een serieuze upgrade van o.a. teamspirit, communicatie en samenwerking.

Bij voorkeur vindt de Luxury Life Boost plaats op een inspirerende locatie.

Goed werkende teams bestaan uit mensen die het vermogen hebben om te werken aan een gezamenlijk doel. Tijdens onze teambuilding werd duidelijk waar de pijnpunten lagen en wist Hanneke met haar gezonde dosis humor, zelfreflectie en directe vragen de individuele teamleden op weg te helpen om als groep sterker te worden. Het was een mooie leerzame dag.

Vaucia Pahlad

Chief Operating Officer

 

Tijdens een Luxury Life Boost leer jij met een nieuwe blik naar een oude zaak kijken

Luxury Life Teambuilding

Wie staat er in het veld en wie zit er op de tribune?

Mijn advies aan MKB's is om minimaal twee keer per jaar een dag te reserveren waarin gewerkt wordt aan persoonlijke ontwikkeling en gezamelijke ontwikkeling. Maar dan wel op een manier dat het een feestje is.

 

Het verraderlijke van een klein bedrijf is dat er snel een ons-kent-ons cultuur insluipt. Maar ons kent ons helemaal niet.

Ons kent alleen datgene wat de ander laat zien en durft uit te spreken.

Tijdens een Luxury Life Teambuilding dag gaan we ons bezig houden met alles wat niet wordt uitgesproken. Want dáár zit de werkelijke waarde. Vaak zitten daar ook de oplossingen voor allerlei dagelijkse kleine frustraties.

Een Luxury Life Teambuilding staat voor een dagje uit naar een fantastische locatie direct óp het strand, heerlijke catering, inspirerende talk,  gezamelijke activiteiten en humoristische oefeningen.

Als bonus ontvang je een week later ook nog een waardevolle re-cap van de teambuilding. Een mooie basis voor een nieuwe positieve flow op werk.

 

Pas wanneer iedereen zijn rol in de coulisse hangt, loopt alles op rolletjes

20191015_102236a_edited_edited.jpg

Luxury Life Coaching

Succesvol veranderen is een vak apart

Uit recent onderzoek is al gebleken dat werknemers meer waarde hechten aan de secundaire arbeidsvoorwaarden dan aan de primaire.

Zo kan jij als leidinggevende een jaarlijks budget geven voor persoonlijke ontwikkeling. Natuurlijk kan je ook zelf een coach inschakelen om er zo voor te zorgen dat jouw mensen de ondersteuning krijgen die er op dat moment nodig is. Dan kan jij je focussen op jouw taak en uitblinken in jouw vak.

 

Het inzetten van een Luxury Life Coaching traject is geschikt voor:

Talent Management oftewel het Persoonlijk Ontwikkelings Plan

Begeleiden van werknemers tijdens langdurig ziekteverzuim

Begeleiden van reïntegratie en/of tweede spoor reïntegratie

Voorkomen en oplossen van confict situaties

Begeleiden tijdens gedwongen afvloeiing vanwege overname of sluiting

De manier van inzetten van Luxury Life Coaching bepalen we met elkaar.

En de locatie beslissen we samen op basis van het gekozen type coaching.

Wil je liever dat ik een dagdeel per week op locatie kom? Ook dat is bespreekbaar.

 

Persoonlijke aandacht is uiteindelijk waardevoller dan geld

20190907_110722 (1).jpg

Luxury Life Mindset Training

De manier waarop we denken bepaalt ons succes

De wereld is continue in beweging. Nu meer dan ooit. Wat vorig jaar nog prima werkte is nu geen oplossing meer.

Toch gaan we vaak nieuwe situaties aan met oude oplossingen. En dan blijkt dan niet meer goed te passen. Logisch toch?

Vanuit een heldere en krachtige mindset ben je in staat om iedere situatie aan te kunnen. En wanneer je met een hele groep deze mindset hebt, is niets onmogelijk. Het tegenovergestelde is ook waar. 

In deze 24-uurs economie waarin iedereen vogelvrij lijkt te zijn verklaard, heb jij nieuwe tools nodig die iedere situatie naar de positieve kant kunnen tillen.

Tijdens de Luxury Life Mindset Training staan deze drie Luxury Tools centraal:

⭐ Ontspannen in gespannen situaties

⭐ Geweldloze Communicatie

⭐ Stress Reduced Based Mindfulness

De wereld veranderd niet meer terug, dus geef jezelf de tools om nu en in de toekomst een gezond maar vooral gelukkig persoon te laten zijn.

 

Wanneer je stopt met reageren

kan je de regie terug pakken

© 2019 proudly created by Which way is North?