top of page

Welkom bij
Happy Healthy Lifestyle

24

mei

2024

POWERED BY ESSENTIAL OILS

Hanneke de Vreugd.png
purification.png
WellnessCollection_WebPage_01_Banner.jpg
Thieves.png

Oliewijzer per thema

Essentiële oliën werken op vier verschillende lagen:

Fysiek

Mentaal

Vaak denken we bij mentale ondersteuning dat dit pas nodig is wanneer we er letterlijk doorheen zitten. Maar het is toch veel logischer om iedere dag jouw hoofd, jouw brein, te ondersteunen. Je gebruikt het immers ook iedere dag. En soms zelfs ook 's nachts.

Buiten dat ons brein weleens veranderd in een snelkookpan en het dan heel erg prettig is om tot rust te komen, zijn er tal van mogelijkheden om het brein fit te houden. Met de juiste ondersteuning kunnen er verbluffende resultaten worden geboekt. Helder denken is altijd fijn. Nog fijner is het wanneer je jezelf tijdens een spannende periode waarin je veel belangrijke besluiten moet nemen, de juiste ondersteuning kan geven. 

De Lemon olie staat op dit gebied bijvoorbeeld bekend als 'geheugenbrug'. De aroma stimuleert en optimaliseert het geheugen waardoor je sneller de antwoorden in je hoofd kunt vinden. Tijdens het leren van iets nieuws, een vergadering of iedere andere klus waar een langdurige focus nodig voor is, geeft Peppermint de beste ondersteuning.

Je zult opmerken dat deze oliën van Young Living bijna allemaal veelzijdig in te zetten zijn. Sommigen zul je daarom terugvinden bij alle vier de categoriën. Dit is natuurlijke extra fijn! Met slechts één product kan je meerdere vormen van ondersteuning en verrijking geven.

Top 10 olie voor mentale ondersteuning

Recepten voor mentale ondersteuning

Mentaal

Fysiek

Spiritueel
Emotioneel