top of page

di 14 jan

|

Strandpaviljoen Surf en Beach

8-weekse training Mindfulness

Met een stukje Mindfulness leer je om te gaan met prikkels van buitenaf en je gedachten te ordenen. Dit kan niet van de één op de andere dag. Hier is tijd en energie voor nodig. Om tot die energie te komen, vernieuwen we tijdens een 8-weekse cursus het contact met onze intuïtie.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
8-weekse training Mindfulness
8-weekse training Mindfulness

Tijd en locatie

14 jan 2020, 18:30 – 10 mrt 2020, 21:15

Strandpaviljoen Surf en Beach, Boulevard Zeezijde 9, 2225 BB Katwijk aan Zee, Nederland

Over het evenement

Als collega, moeder, oma of vriendin ben je druk. Druk met je gezin, werk, sociale leven en misschien wel met een sport. Het kan zo maar zijn dat het voelt alsof je altijd onderweg bent naar de volgende afspraak of deadline. Je wordt een beetje geleefd en je verliest grip op jouw leven en de invulling daarvan. De balans is ver te zoeken...

Hoe zorg je er voor dat je alle ballen in de lucht houdt met rust en ruimte in je hoofd? Met tijd voor jezelf en wat jij belangrijk vindt?

Met een stukje Mindfulness leer je om te gaan met prikkels van buitenaf en je gedachten te ordenen. Dit kan niet van de één op de andere dag. Hier is tijd en energie voor nodig. Om tot die energie te komen, vernieuwen we tijdens een 8-weekse cursus het contact met onze intuïtie wat heldere inzichten geeft in wat je daarvoor nodig hebt. 

Deze Mindfulness training is o.a. voor iedereen die één of meerdere van de hieronder genoemde gevoelens, emoties, gewoonten of gedachten weleens ervaart:

Gespannen – gejaagd – veel piekeren – (over)vermoeid gevoel – somberheid – slaapproblemen – gevoel van angst – gevoel hebben geleefd te worden – perfectionisme – moeite met loslaten – moeite met voelen – niet meer in verbinding zijn met jezelf

Of wanneer je jezelf deze heerlijke lessen in ontspanning gewoon gunt.

Ben jij een ondernemer, ondersteuner, leidinggevende, onderwijzer(es) of een collega coach? Ook voor jou is deze training waardevol, juist als je het gevoel hebt dat de werkdruk hoog ligt, je team niet lekker functioneert of je gewoonweg jezelf in de rol niet meer terug herkent doordat je er geen plezier meer in hebt.  

Hanneke de Vreugd-Kromhout, een topper op gebied van het Nieuwetijdse Coachen, heeft zich verdiept in mindfulness en het leven van de moderne vrouw. Haar manier van coachen valt op en kent nauwelijks de gevreesde zweverigheid, waar mindfulness vaak mee geassocieerd wordt. De workshops van Hanneke zitten vol humor, prachtige metaforen en boordenvol tools die jij direct in jouw leven kunt toepassen.

Ook bij het grote publiek is zij opgevallen, zo werd zij eerder dit jaar gevraagd om tijdens de Libelle Zomerweek een proeverijtje Mindfulness te verzorgen en met succes! Een groot aantal van de deelnemers aan het proeverijtje hebben inmiddels een workshop-dag bij haar gevolgd.

Deze winter geeft Hanneke een 8-weekse cursus bij Surf & Beach in Katwijk, een top locatie op het strand. Terwijl jij prachtige lessen leert om jouw leven meer verdieping te geven, hoor je de continue energiestroom van de branding en de golven op het strand breken. De combinatie van Mindfulness en strand is al magisch. En in aanvulling op die magie zal Hanneke jou de ruimte geven om in verbinding te komen met jezelf. 

Na deze cursus ben jij weer in staat om meer balans en ontspanning te ervaren in de gekte van deze tijd.

Dit zijn de doelen waar we samen aan gaan werken:

Minder stress – innerlijke rust – bewust reageren – meer focus – minder ruzie – meer energie – herken stress – meer plezier – kalmer hoofd

 

Jacky Borm – 23 mei 2019

Vandaag een workshop gevolg bij Hanneke op de libelle zomerweek. Ze deed het fantastische ze was heel inspirerend en raakte je echt. Ik vind het een pracht vrouw jammer dat ze zo ver weg zit maar ik kom zeker een keer naar je inspiratie dag🙏

bedankt😀

Wil jij net als Jacky ervaren wat deze training voor jou kan betekenen? Reserveer dan nu meteen jouw plekje! Het maximaal aantal deelnemers is twaalf, zodat er voldoende tijd en aandacht is voor jouw dromen en doelen.

Tickets

  • Mindfulness Training Standaard

    Dit ticket is jouw bevestiging van inschrijving voor de 8-weekse Mindfulness Training op de locatie Surf en Beach in Katwijk. Je bent welkom op de volgende dagen: 14 jan, 21 jan. 28 jan, 04 feb, 11 feb, 18 feb (25 feb slaan we over i.v.m. voorjaarsvakantie) 03 mrt en de afsluitdag op 10 mrt. De training is inclusief koffie, thee, water en lekkernijen.

    € 425,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page