top of page
Sandra van Velzen.png
Sandra van Velzen.jpg

Sandra van Velzen

Hoe mooi is het om te realiseren dat onze geliefde dierbaren niet weg zijn, dat ze er nog steeds zijn

Twee dingen zijn voor mij altijd wel duidelijk geweest:

ten eerste dat er meer is tussen hemel en aarde en ten tweede dat ik graag met mensen werk.

 

Ik vind het fijn vind om mensen te helpen, aandacht te geven en een luisterend oor te bieden.

Het heeft wel even geduurd voordat ik de spirituele duik in het diepe durfde te maken. Na vele omzwervingen brak de tijd aan dat ik eindelijk gehoor mocht geven aan hetgeen ik altijd al wist, maar waar ik de stap nooit voor heb durven zetten. Vol overgave heb ik de duik genomen en ik voelde herkenning, het puzzelstukje viel op z’n plek.

 

Mijn liefde voor het mediumschap begon te bloeien en het voelde als thuiskomen. Ik heb vervolgens persoonlijk mogen ervaren wat het voor je kan betekenen en hoe fantastisch het is als je dit gevoel mag delen met anderen.

Er ging werkelijk een wereld voor mij open: dit is waar ik naar heb gezocht, hier voel ik mij als een vis in het water. Eindelijk twee werelden verenigd in één!

 

Vaak vinden mensen alles wat met het mediumschap te maken heeft zweverig maar als iets juist niet zweverig is, is het wel mediumschap. Het is juist belangrijk om alles te bespreken wat bij het leven hoort en daar horen, mijns inziens, alle facetten van het leven bij.

 

Hoe mooi is het om te realiseren dat onze geliefde dierbaren niet weg zijn, dat ze er nog steeds zijn. Ze zijn dan niet meer fysiek aanwezig, maar ze zijn nog steeds om ons heen en ze willen dit graag aan hun geliefde dierbaren hier op aarde doorgeven. Ik ben dan ook zeer dankbaar dat ik als medium hierin een rol mag spelen. Naast het werken als medium en spiritueel coach, vind ik het ook heerlijk om mensen te laten ervaren ("proeven") wat het voor hen kan betekenen om meer op hun intuïtie te vertrouwen. Regelmatig organiseer ik dan ook met collega’s workshop of retraites.

Ik zie je graag!

Liefs Sandra

San-Zen
Hoeksche Waard
telefoon.png
Email.png
  • Instagram
  • Facebook

Overzicht diensten Sandra

Image by Timo Volz
Privé Consult Engelen

Vanuit afstemming met de engelen mag ik de kaarten lezen die voor jou tevoorschijn komen.

De engelen geven altijd op een mooie, positieve en behulpzame manier de inzichten die jij op dat moment nodig hebt.  Het geeft richting in waar je naartoe wil bewegen en duidelijkheid in vragen die je hebt. 

De engelen voorspellen geen toekomst maar geven altijd duidelijkheid en liefdevolle boodschappen door. Deze reading kan live en online worden geboekt.

 

 

Duur sessie: 60 minuten

Tarief per reading: 75 euro

angel.PNG
Engelenwijsheid

Wat kan een privé-consult jou brengen?

Hoe gaat dit precies in z’n werk? Tijdens het consult stem ik mij op jou af door middel van het lezen van jouw energie, ook wel psychometrie genoemd.

Ook ben ik mij gewaar van jouw overleden dierbare(-n) en door bepaalde kenmerken, specifieke herinneringen is het voor je duidelijk om welke dierbare(-n) het gaat. Vaak krijg ik een boodschap voor jou door waar je op dat moment behoefte aan hebt.

Een privé-consult kan je ook heel veel troost bieden in moeilijke tijden. 

Duur sessie: 60 minuten

Tarief per consult: 75 euro​

Image by Sid Saxena
Levensbron Coaching

Wat doet deze methode precies?

De Levensbronnen® gaan over “levenswijsheid” en geven op een eenvoudige en praktische wijze inzichten over ons leven.

Het is een bewustwordingsproces over hoe wij groeien, ons ontwikkelen, waarom wij hier in dit leven zijn en wat wij te doen hebben.
In twee sessies  worden de zeven levensbronnen behandeld. Tussen de sessies zit gemiddeld één maand zodat alles kan landen.

 

 

Duur sessie: 90 minuten

Tarief: 80 euro.

Foto's van Sandra

bottom of page