top of page
Sandra van Velzen.png
Sandra van Velzen.jpg

Sandra van Velzen

Hoe mooi is het om te realiseren dat onze geliefde dierbaren niet weg zijn, dat ze er nog steeds zijn

Twee dingen zijn voor mij altijd wel duidelijk geweest:

ten eerste dat er meer is tussen hemel en aarde en ten tweede dat ik graag met mensen werk.

 

Ik vind het fijn vind om mensen te helpen, aandacht te geven en een luisterend oor te bieden.

Het heeft wel even geduurd voordat ik de spirituele duik in het diepe durfde te maken. Na vele omzwervingen brak de tijd aan dat ik eindelijk gehoor mocht geven aan hetgeen ik altijd al wist, maar waar ik de stap nooit voor heb durven zetten. Vol overgave heb ik de duik genomen en ik voelde herkenning, het puzzelstukje viel op z’n plek.

 

Mijn liefde voor het mediumschap begon te bloeien en het voelde als thuiskomen. Ik heb vervolgens persoonlijk mogen ervaren wat het voor je kan betekenen en hoe fantastisch het is als je dit gevoel mag delen met anderen.

Er ging werkelijk een wereld voor mij open: dit is waar ik naar heb gezocht, hier voel ik mij als een vis in het water. Eindelijk twee werelden verenigd in één!

 

Vaak vinden mensen alles wat met het mediumschap te maken heeft zweverig maar als iets juist niet zweverig is, is het wel mediumschap. Het is juist belangrijk om alles te bespreken wat bij het leven hoort en daar horen, mijns inziens, alle facetten van het leven bij.

 

Hoe mooi is het om te realiseren dat onze geliefde dierbaren niet weg zijn, dat ze er nog steeds zijn. Ze zijn dan niet meer fysiek aanwezig, maar ze zijn nog steeds om ons heen en ze willen dit graag aan hun geliefde dierbaren hier op aarde doorgeven. Ik ben dan ook zeer dankbaar dat ik als medium hierin een rol mag spelen. Naast het werken als medium en spiritueel coach, vind ik het ook heerlijk om mensen te laten ervaren ("proeven") wat het voor hen kan betekenen om meer op hun intuïtie te vertrouwen. Regelmatig organiseer ik dan ook met collega’s workshop of retraites.

Ik zie je graag!

Liefs Sandra

San-Zen
Hoeksche Waard
telefoon.png
Email.png
  • Instagram
  • Facebook
privé consult engelen.png
Privé Consult

Wat kan een privé-consult jou brengen? Het kan veel inzicht geven in zaken waar je regelmatig tegen aanloopt, het kan duidelijkheid geven waarom bepaalde zaken in jouw leven niet soepel verlopen. Het kan verhelderend werken. En natuurlijk kan het ook gewoon fijn zijn om een overleden dierbare weer even dichtbij te voelen!

Hoe gaat dit precies in z’n werk? Tijdens het consult stem ik mij op jou af door middel van het lezen van jouw energie, ook wel psychometrie genoemd.

Ook ben ik mij gewaar van jouw overleden dierbare(-n) en door bepaalde kenmerken, specifieke herinneringen is het voor je duidelijk om welke dierbare(-n) het gaat. Vaak krijg ik een boodschap voor jou door waar je op dat moment behoefte aan hebt.

Een privé-consult kan je ook heel veel troost bieden in moeilijke tijden. 

Duur van een privé consult is 60 minuten

Tarief per consult 60 euro

Reading Engelenwijsheid.png
Reading Engelenwijsheid

Vanuit afstemming met de engelen mag ik de kaarten lezen die voor jou tevoorschijn komen.

De engelen geven altijd op een mooie, positieve en behulpzame manier de inzichten die jij op dat moment nodig hebt.  Het geeft richting in waar je naartoe wil bewegen en duidelijkheid in vragen die je hebt. 

De kaarten leg in vorm van de levensboom ( een aloude methodiek vanuit de angelogie). Deze legging kan je gebruiken om richting te vinden wanneer je op een lastig punt staat in je leven, en je het even niet weet. 

Het laat je op een andere manier naar jezelf en jouw leven kijken.

De engelen voorspellen geen toekomst maar geven altijd duidelijkheid en liefdevolle boodschappen door. Deze reading kan live en online worden geboekt.

Duur van een reading: 60 minuten

Tarief per reading: 75 euro

Image by Melissa Askew
Levensbron Coaching

Wat doet deze methode precies?

De Levensbronnen® gaan over “levenswijsheid” en geven op een eenvoudige en praktische wijze inzichten over ons leven.

Het is een bewustwordingsproces over hoe wij groeien, ons ontwikkelen, waarom wij hier in dit leven zijn en wat wij te doen hebben.

In totaal zijn er 7 Levensbronnen®. Deze zijn verbonden met je fysieke, emotionele en spirituele groei.

De eerste drie Levensbronnen® zijn verbonden met je leeftijd en je fysieke, emotionele en mentale groei en ontwikkeling.

De andere vier Levensbronnen® zijn verbonden met je relationele, sociale,  individuele en collectieve groei en ontwikkeling.

Duur coachsessie: 90 minuten

Tarief: 80 euro.

Reading Engelenwijsheid.png
Workshop(s) Mediumschap

Heb je altijd al het gevoel gehad dat er meer is tussen hemel en aarde of is het juist iets wat je steeds interessanter vindt en meer over zou willen weten?

 

Dan is dit nu jouw kans om hierop een laagdrempelige manier mee aan de slag te gaan.

Prijs op aanvraag

Foto's van Sandra