top of page

Karin de Jong

Spiritual Teacher & Healer

De Yogafabriek

Van jongs af aan ben ik al supergevoelig, wilde graag iedereen blij en gelukkig zien, de vrede bewaren en in harmonie leven. Doordat ik zoveel van mezelf gaf raakte ik ook uit balans. Op mijn 25 ste ben ik mezelf opnieuw gaan ontdekken door verschillende vormen van healing en bewustwording.

 

Ik heb hard gewerkt om weer te worden wie ik in essentie ben. Oude patronen loslaten, verdriet verwerken en je nieuwe JIJ leven kost tijd . Maar jezelf zijn is toch het allerfijnste wat er is. Nu ben ik 50 jaar en nog steeds volop aan het leren, steeds een laagje dieper en steeds dichter bij mijn hart.

Dicht bij mijn hart leven is dan ook het liefste wat ik doe . Vanuit daar ontstaan de mooiste verbindingen en gebeurd het leven als vanzelf. Liefde ontvangen en liefde delen , daar word ik heel gelukkig van. Deze liefde delen kan in zoveel vormen. Graag deel ik de liefde vanuit ontspanning en rust via mijn klankschalen, mijn stem en in yogalessen voor kids en volwassen kan ik dit heel mooi delen.

 

De liefde voor de engelen zijn een rode draad in mijn leven, hen zet ik overal voor in. In alles wat ik deel stem ik me altijd af op de energie en liefde vanuit het universum. Zelf ervaar ik dan zoveel liefde voor alles in en om mij heen. De boodschappen zijn zuiver , puur en in alle eenvoud en met zoveel humor.

Heel graag  wandel ik een stukje met je mee op jouw levenspad .

Om je te ondersteunen of om je eigen Wijsheid meer te leren ontdekken. Want Liefde zijn we allemaal!!

Liefs, Karin

  • Facebook
  • Instagram
  • Whatsapp
Karin de Jong.jpg

Meditaties

Persoonlijke sessies

Join the Fanclub

Schrijf je in voor onze maillijst en verrijk jezelf met mooie verhalen en uitnodigingen

Thanks for joining us!

Groepsessies en Ceremonies

Join our Soulfamily

Star Sister_edited_edited.jpg

Kom ons versterken met jouw unieke licht. Hoe meer licht, hoe groter de shift!

Fotogallerij

Soms geeft een plaatje zo veel meer informatie dan een tekst. 

bottom of page