top of page
Klankenbad
6.png

Lief mens, zie je dan niet hoe mooi jij bent?

Van jongs af aan ben ik al supergevoelig, wilde graag iedereen blij en gelukkig zien, de vrede bewaren en in harmonie leven. Doordat ik zoveel van mezelf gaf raakte ik ook uit balans. Op mijn 25 ste ben ik mezelf opnieuw gaan ontdekken door verschillende vormen van healing en bewustwording.

 

Ik heb hard gewerkt om weer te worden wie ik in essentie ben. Oude patronen loslaten, verdriet verwerken en je nieuwe JIJ leven kost tijd . Maar jezelf zijn is toch het allerfijnste wat er is. Nu ben ik 48 jaar en nog steeds volop aan het leren, steeds een laagje dieper en steeds dichter bij mijn hart.

Dicht bij mijn hart leven is dan ook het liefste wat ik doe . Vanuit daar ontstaan de mooiste verbindingen en gebeurd het leven als vanzelf. Liefde ontvangen en liefde delen , daar word ik heel gelukkig van. Deze liefde delen kan in zoveel vormen. Graag deel ik de liefde vanuit ontspanning en rust via mijn klankschalen, mijn stem en in yogalessen voor kids en volwassen kan ik dit heel mooi delen.

 

De liefde voor de engelen zijn een rode draad in mijn leven, hen zet ik overal voor in. In alles wat ik deel stem ik me altijd af op de energie en liefde vanuit het universum. Zelf ervaar ik dan zoveel liefde voor alles in en om mij heen. De boodschappen zijn zuiver , puur en in alle eenvoud en met zoveel humor.

Heel graag  wandel ik een stukje met je mee op jouw levenspad .

Om je te ondersteunen of om je eigen Wijsheid meer te leren ontdekken. Want Liefde zijn we allemaal!!

Liefs, Karin

Karin de Jong

De Yoga Fabriek
Boslaan 32 in Katwijk aan Zee
telefoon.png
Email.png
  • Instagram
  • Facebook

Overzicht diensten Karin

Klankschaal Klankgenezing
Klankschaalmassage

Bij deze massage doen niet de handen het werk maar juist de trillingen en klanken van de klankschalen. Je ligt hierbij aangekleed in makkelijk zittende kleding op een comfortabele massagetafel.

 

Voordat ik begin stem ik me af op jou en jouw energie zodat ik precies door mag geven wat voor jouw helend is en waar de aandacht naar toe mag gaan.

Duur sessie: 60 minuten

Tarief sessie: 75 euro

 

Engelen.png
Magic Angel Moments

Samen met Sandra verzorgt Karin prachtige, diepgaande workshops voor de ziel.

Er zijn workshops voor beginners en voor gevorderden. Beide brengen je in contact met jouw engelen.

Liefdevolle begeleiding met oefeningen, meditaties en sound healing brengen jou dichter bij jouw Zelf.

Duur workshop: 5 uur

Tarief in overleg.

Image by Conscious Design
Sound Healing

Karin staat open voor boekingen van buitenaf.

Met haar instrumenten brengt ze de deelnemers naar hun eigen holy space. Een hoger bewustzijn waarin liefde de basis is voor alles.

Ze stemt haar energie af op de groep en ze laat zich leiden door de engelen. Een uniek samenspel als nectar voor de ziel.

Duur sessie: 2 uur

Tarief sessie: vanaf 250 euro

Foto's van Karin

bottom of page