top of page

vr 10 jun

|

Oegstgeest

De liefde voor geluid

Het creëeren van een liefdevolle veilige omgeving waarin je helemaal jezelf mag zijn, dat is wat wij jou laten ervaren tijdens de healingsessies. Alles mag er zijn en ontvang waar jij behoefte aan hebt, waar je steun uit haalt en wat je verder helpt op je pad.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
De liefde voor geluid
De liefde voor geluid

Tijd en locatie

10 jun 2022, 20:00 – 22:30

Oegstgeest, Warmonderweg 2, 2341 KV Oegstgeest, Nederland

Gasten

Over het evenement

Tijdens de chakra healing begeleidt Hanneke je in alle rust duidelijk en vol overgave door alle chakra’s. Een bijzondere reis waarin alles aanwezig is. De extra toevoegingen zoals de essentiële oliën geven de zintuigen een boost om op dieper niveau te ervaren. Dit gaat zonder oordeel omdat het lichaam weet wat het nodig heeft. 

Bij elkaar is het een helende reis door je lichaam en geest. Een ervaring die je niet wilt missen. Er onstaat nieuwe ruimte voor positiviteit en creatiekracht, na het opruimen van al het oude. Nieuwe sparkles geven bruisende energie. Je voelt je herboren. Helemaal jezelf, klaar om je levenspad verder te lopen.

Voor mij betekent geluid het overbrengen van heling vanuit de universele bron van licht & liefde. Wanneer ik me verbind met het veld van de engelen, ervaar ik een onvoorwaardelijke liefde. Liefde die je omarmt en draagt, liefde die er voor jou is. Altijd! Liefde zo puur en zuiver.

Deze liefde doorgeven en anderen ermee in contact brengen is dan ook het liefste wat ik doe. En omdat woorden vaak tekort doen, laat ik het je ervaren in klanken.

Geluid van de klankschalen en andere instrumenten maar ook mijn eigen stem geïnspireerd door de engelen. Zo maakt iedereen het zijn of haar eigen ervaring. Zonder woorden aangeraakt worden en heling en ontspanning op diep niveau.

Je bent van harte uitgenodigd om met ons op reis te gaan.

Liefs, Karin en Hanneke

Tickets

  • Liefde voor geluid

    € 33,00
    Btw: BTW Hoog inbegrepen
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page