top of page

ma 03 jun

|

WIX

Essential Oils Starterkit Training

Een ware lifestyle change ervaren? Join dan deze toffe 14-daagse online training waarin alle starterkit oliën uitgebreid worden behandeld. Inclusief complete Starterskit!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Essential Oils Starterkit Training
Essential Oils Starterkit Training

Tijd en locatie

03 jun 2024, 20:00 – 14 jun 2024, 21:00

WIX

Gasten

Over het evenement

Het gebruiken van essentail oils is een lifestyle waar steeds meer mensen voor kiezen. We willen geen nano-plastic meer opnemen via onze huid en ook geen andere schadelijke hormonen of chemische toevoegingen. Terug naar de bron. Terug naar puur natuur. Dat is het beste wat jij jouw lichaam en ziel kan geven.

In nog geen twee weken maak ik jou wegwijs in de wondere wereld van essentiële oliën waarin ik per dag een olie uit de starterskit behandel.

Jij ontvangt gedurende deze training iedere dag een mail uit het online leersysteem waarin een olie wordt uitgelicht.

Iedere avond om 20.00 uur kom ik live online en bespreken we met elkaar de olie van de dag en is er ruimte om vragen te stellen.

Na deze training ben jij in staat om jezelf en anderen te ondersteunen met de inzet van deze heerlijke, krachtig werkende oliën.

Geniet van jouw nieuwe lifestyle en ervaar zelf wat dit met jouw lijf en energie doet. De natuur als basis. Zo kom jij ook weer terug in jouw basis.

Door meer natuurlijke producten zoals deze oliën te gebruiken verschoon je je lijf van alle schadelijke stoffen die je tot nu toe bewust en onbewust hebt binnengekregen. Het ontgiften gaat niet ongemerkt. Na ongeveer 3-6 maanden gebruik van essentiële oliën is jouw lijf weer in staat om vanuit intuïtie te signaleren. Je zult merken dat je de synthetische parfums en allerlei andere producten niet meer als prettig ervaart omdat je weer zuiver bent ruik je de schadelijke hulpstoffen. Hetzelfde gaat gebeuren met voedingsstoffen.

Wil je ook écht meer natuurlijk gaan leven en jouw lijf weer terug in zijn kracht zetten? Dan is deze training en de aanschaf van een starterskit het beste wat jij jezelf kunt geven.

Inhoud van deze training

1 x Young Living Starterkit; 11 x 5 ml essentiële olie + 1 x 36ml V6 vegetable oil + 11 x 10 ml rollers voor recepten á € 249,-

1 x live online Essential Oils Starterkit Training van 14 sessies á € 195,-

Dit jaar biedt ik het totaal pakket aan voor maar € 295,-

Inschrijven kan tot 29 mei 2024 i.v.m. levering van de Starterkit.

Liefs,

Hanneke

Deel dit evenement

bottom of page