top of page

ma 15 jul

|

wix

Keepers of the Earth

Live online meditatie waarin we met elkaar een veld van licht, liefde en bescherming vormen. Doe met ons mee en verhoog de frequentie op aarde.

Tickets zijn niet te koop
Andere evenementen bekijken
Keepers of the Earth
Keepers of the Earth

Tijd en locatie

15 jul 2024, 20:30 – 21:30

wix

Gasten

Over het evenement

Wanneer lichtwerkers samenkomen, gebeurd er iets bijzonders met de energie. Puur door samen te komen en vanuit het hart die verbinding met elkaar durven aan te gaan. Ik hoop dan ook van harte dat jij gaat aansluiten. Jij bent nodig!

Vanmorgen (maandag 1 juli) trok ik de kaart "Keepers of the Earth" en ik voelde meteen dat ik hier iets mee moest doen. Alle keepers of the earth oftewel alle lichtwerkers, alle healers en alle liefdevolle mensen uitnodigen om op zielsniveau met elkaar te verbinden. Het is een verbinding die ik al jaren opzet tijdens een live online meditatie of healing dus waarom nu niet?

Normaal geef ik live online healings en gaan we bij onszelf naar binnen. Nu wil ik jullie vragen om je met mij te verbinden zodat we met elkaar ontzettend veel liefde, licht en healing de kosmos in kunnen sturen. Het is zo ontzettend hard nodig. En jouw energie is uniek en daarom ook een belangrijk ingredient in onze Keepers of the Eearth meditatie.

Deelname kan kosteloos, maar wil je een bedrag doneren dan ben ik daar ontzettend dankbaar voor. De donaties gaan in de GeluksPot en met die opbrengst geef ik sessies of producten aan mensen die op bijstandsniveau leven. Zo maken we met elkaar de wereld een stukje mooier.

Liefs,

Hanneke

Deel dit evenement

bottom of page