top of page

vr 18 mrt

|

Delft

Ontdekkingsreis naar jouw innerlijke kracht

Wil je ontdekken hoe sterk jouw innerlijke kracht is? Wat zou je doen als alles mogelijk is? Hoe doorbreek je de cirkel waar je in zit? Graag laten wij jou ervaren hoe jouw leven er uit kan zien!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Ontdekkingsreis naar jouw innerlijke kracht
Ontdekkingsreis naar jouw innerlijke kracht

Tijd en locatie

18 mrt 2022, 10:00 – 17:00

Delft, Delft, Nederland

Over het evenement

Het wordt een dag vol ontdekkingen. 

Alle ingrediënten zijn al in jou aanwezig en we gebruiken jouw energie om deze samen met jou meer inzichtelijk voor je te maken. Door terug te komen bij jezelf, zonder enige prestatie, alles mag, niets is goed of fout. Door beweging te creëren, letterlijk en figuurlijk, gaat de energie weer stromen. Je blik gaat weer open, er komen nieuwe inzichten en er komt ruimte voor actie. Wij gebruiken hiervoor verschillende werkvormen en kijken uit naar een enerverende dag. 

Durf jij het aan om met een kleine groep mensen op ontdekkingsreis te gaan?

Wij laten jou graag ervaren hoe jouw leven er dan uit kan zien! Het wordt een dag vol ontdekkingen. Alle ingrediënten zijn al in jou aanwezig. Wij gebruiken jouw energie om deze samen met jou meer inzichtelijk voor je te maken. Door terug te komen bij jezelf, zonder enige prestatie, alles mag. Wij gebruiken hiervoor verschillende werkvormen met o.a. (familie)opstellingen, lichaamswerk, krijgskunst in kracht van Ki en 'alles' wat op dat moment aanwezig is. 

Ga jij met ons mee op ontdekkingsreis?

Er is tijdens deze dag tevens ruimte voor het doen van (familie)opstellingen. Een opstelling geeft inzicht in jezelf en in je relaties en helpt je om patronen te herkennen en te doorbreken. Een mooie methodiek die je het antwoord op jouw vraag laat voelen. Hoofd uit, gevoel aan.

Wij kijken er naar uit om je te mogen ontvangen. 

Voor iedereen die zijn innerlijke kracht wil ervaren! Aanmelden

Er is maximaal plaats voor 8 personen. Inloop vanaf 09.30 uur.

De investering in jezelf bedraagt € 181,50 voor deze dag. 

Dit is all-in met BTW, koffie, thee, water, iets lekkers, een uitgebreide lunch, goed gezelschap, mooie inzichten, me-time.

Bel ons als je nog vragen hebt.

Deel dit evenement

bottom of page