top of page

do 29 feb

|

via teams

Uit het Moeras (schrijfworkshop)

Een live online workshop waarin schrijftherapeut Lieke samen met jou het moeras induikt, oude pijnlijke herinneringen opduikt en jou leert deze schoon te spoelen.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Uit het Moeras (schrijfworkshop)
Uit het Moeras (schrijfworkshop)

Tijd en locatie

29 feb 2024, 10:00 – 11:30

via teams

Over het evenement

We hebben allemaal nare herinneringen. En ze kunnen al een hele tijd een stempel drukken op je gemoed. Of op hoe je over jezelf denkt of ze leggen een schaduw over een bepaalde periode.  En hoewel dat gevoel vast terecht is, zit er ook een andere kant aan de herinnering. Een kant die óók gezien mag worden én die je zelfs (met de wijsheid van nu) anders kan laten kijken naar die herinnering. Lichter, met een beter gevoel.

Jij logt in vanaf jouw favoriete plek in jouw eigen huis of kantoor, je vind Lieke aan de andere kant van het scherm.

Het liefst werkt ze in kleine groepjes zodat er voor iedereen genoeg aandacht is en we elkaar ook kunnen stimuleren om dat enge moeras in te duiken.

Juist dat waar we vaak zo bang voor zijn of waar we ons voor schamen is - wanneer je dit goed schoonspoelt - ons goud. Onze waarde. Onze levenslessen. Het heeft ons gevormd tot wie we zijn.

Durven duiken in dit moeras is jezelf durven te ontmoeten, in al jouw kleuren.

Lieke is een vrouw die niet alleen een kei in schrijven is maar ook in het volgen van levenslessen. De ontdekking dat in alle pijnlijke lessen waardevolle gouden inzichten verborgen zitten heeft zij zelf al jaren geleden gedaan. Daarom is zij jouw duikpartner tijdens deze workshop. Ze laat je zoeken in de juiste hoeken en daarna moedigt ze je aan om op te schrijven wat jij allemaal in dat moeras hebt gevonden.

Deelname is slechts 30 euro inclusief btw

Tickets

  • Uit het Moeras

    Live online schrijfworkshop. Dit ticket geeft jou eenmalig toegang tot de Uit het Moeras workshop.

    € 30,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page