top of page

do 14 nov

|

Strandpaviljoen Surf en Beach

WWIN Netwerkborrel incl. workshop

Mijlpalen moeten gevierd worden! Precies een jaar geleden sprong ik in het diepe en daar heb ik nog geen seconde spijt van. Wat is er dan nog leuker om dit te vieren met mijn eigen netwerk? Wat zal er gebeuren als zoveel leuke en inspirerende mensen tijdens deze borrel kennis gaan maken met elkaar?

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
WWIN Netwerkborrel incl. workshop
WWIN Netwerkborrel incl. workshop

Tijd en locatie

14 nov 2019, 16:30 – 19:30

Strandpaviljoen Surf en Beach, Boulevard Zeezijde 9, 2225 BB Katwijk aan Zee, Nederland

Gasten

Over het evenement

Mensen inspireren en verbinden zijn de rode draad in mijn leven en natuurlijk ook van mijn bedrijf - Which way is North?.

Hoe kan ik nu een leuke borrel organiseren waar nieuwe contacten worden gelegd zonder dat het awkward  wordt?

Want laten we eerlijk zijn, meestal is het toch wel een comfortzone dingetje dat kennismaken met elkaar. Op wie stap jij af en op wie niet? In het leven komen we vaak genoeg in dit soort settings.

Dus heb ik bedacht om een korte maar waardevolle workshop (ca. 30-45 min) te geven over Netwerken waarbij ik een aantal tips en tools heb om op een leuke manier het ijs te breken en jezelf te introduceren. Daarna gaan we gezellig aan de borrel met elkaar en kan je de tips en tools meteen testen ;)

Denken dat netwerkborrels alleen maar zinvol en leuk zijn voor ondernemers, is allang al achterhaald. Een netwerk bestaat uit mensen en die mensen kennen weer mensen etc. Dus voel je van harte welkom! Juist die melange van verschillende soorten mensen maken happenings zoals deze super leuk. Ontdek meteen ook de kracht van een netwerk. Samen staan we zoveel sterker!

Programma:

16.30 - 17.00 Kom binnen en kom even bij

17.00 - 17.45 Workshop Netwerken

17.45 - 20.00 Gezellig borrelen

Tijdens de borrel is er genoeg tijd om elkaar wat beter te leren kennen. Sinds ik zelf actief gebruik maak van mijn netwerk zijn de mooiste dingen op mijn pad gekomen. Één van die dingen was een week lang workshops geven op de Libelle Zomerweek. Een resultaat van een contact wat ik bijna tien jaar geleden heb gelegd. Zo kunnen die dingen lopen.

En naast zakelijke kansen zijn er natuurlijk ook ontzettend veel persoonlijke kansen. Zo kan je mensen ontmoeten die dezelfde passie als jij delen. Hoe tof is dat?

Tickets

  • WWIN Netwerkborrel

    All Inclusive Ticket: Workshop Netwerken met koffie, thee en wat lekkers en aansluitend de borrel met bitterballen.

    € 35,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page