top of page

vr 21 jun

|

Exloërveen

Zomerfeest

Wij vieren de zomer met ons hart wijd open en nodigen jou uit om dit ook te doen! ❤️ Drie volle dagen waarin we onze ziel de ruimte geven om te bloeien en te groeien.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Zomerfeest
Zomerfeest

Tijd en locatie

21 jun 2024, 13:00 – 24 jun 2024, 13:30

Exloërveen, Exloërveen 18a, 9574 PB Exloërveen, Nederland

Gasten

Over het evenement

Het Zomerfeest

Drie volle dagen in verbinding zijn met jezelf is op zichzelf al een zomerfeestje :). En wij twee Soulsisters doen daar graag nog een schepje bovenop door onze liefde en magie deze dagen met jullie te delen.

Samen voelden wij een enorme YESS in ons hart toen we aan een samenzijn dachten. In één week tijd zijn de puzzelstukjes gevallen.

We hoeven geen ingewikkeld programma voor te bereiden. In tegendeel. We stappen af van alle verwachtingen en stappen vol in verwondering.

We verblijven vier dagen en drie nachten op het magische landgoed van De Maanhoeve.

Ik (Hanneke) ga iedere ochtend rond 07.30 uur mijn ochtend yoga doen en jij bent ontzettend welkom om mee te komen doen.

Ontwaken in iedere cel van je lijf is een bijzondere en mooie ervaring. Door de dag in verbinding met jezelf te beginnen zet je al iets magisch in jezelf aan.

Na het ontbijt zal Karin ons inspireren met een mooie ceremonie waarin we de zomer zonnewende eren. Denk aan een geleide meditatie of een sound healing waarna er een creatieve opdracht volgt. Vanuit haar verbinding met de groep en het universum zal Karin iedere keer laten ontstaan wat er nodig is.

Tijdens de lunch genieten we samen nog even na. Daarna is het tijd voor verstilling. In de middag laat jij je sturen door het verlangen wat in jou zit.

Door stil te zijn geef je jezelf de kans om antwoorden en leiding in jezelf te vinden. Samen stil zijn is een gebaar van liefde naar elkaar. Je moedigt elkaar aan om juist jouw eigen proces in te duiken. Jezelf volledig vrij te voelen om je creativiteit te laten stromen. 

De stilte sessie sluiten we af wanneer we aan het diner gaan. Heerlijk om de ervaringen van de dag te delen of samen mindful te eten.

In de avond zijn er ook ceremonies. Op zaterdagavond geef ik (Hanneke) een bijzondere vuurceremonie. Het is die dag volle maan in Steenbok.

Zowel Karin als ik zijn allebei steenbokken, dus de energie zal weergaloos hoog zijn die avond. Een sjamaanse viering met de Talking Stick waarin we ons verbinden met de helende werking van het vuur.

De tuin - Hof van Karuna - is een heerlijke plek om jezelf te laten dwalen of te lummelen. Je vind er geheime verstopplekjes en bijzondere uitkijkposten en het grootste labyrint van Europa. Een labyrint meditatie is een hele krachtige  manier om antwoorden in jezelf te vinden terwijl je stap voor stap het labyrinth loopt. In de kern staan boomstamstoelen waar je je gedachten verder kan laten inzinken.

En dan hebben we ook nog iets heel bijzonders toegevoegd aan ons zomerfeestje: Holistische Massage met essential oils.

Een ontspannende en helende massage van de rug, nek en schouders waarbij twee verschillende essentiële oliën worden ingezet.

De massage kan bij inschrijving apart worden bijgeboekt zolang er beschikbaarheid is.

Belangrijke informatie Zomerfeest:

Locatie: retraite centrum De Maanhoeve, Exloërveen

Duur: vrijdag 21 juni t/m maandag 24 juni 2024

Soulsisters: Karin de Jong & Hanneke de Vreugd

Inloop vanaf 13.00 uur vrijdag 21 juni 2024. Het feestje start op vrijdag om 14.00 uur en eindigt op maandag 24 juni om 14.00 uur.

Catering: volledig verzorgd op  biologische en vegetarische basis (ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes)

Jij bent ontzettend welkom om met ons dit magische feest te komen vieren.

Liefs,

Karin en Hanneke

Kies jouw Zomerfeest ticket:

Deelname 4 dagen Zomerfeest o.b.v. 1 kampeerplaats € 500,- inclusief btw

Deelname 4 dagen Zomerfeest o.b.v. 2-persoonskamer € 575,- inclusief btw

Deelname 4 dagen Zomerfeest o.b.v. 1-persoonskamer € 675,- inclusief btw

Boekingsvoorwaarden:

Iedere boeking is bevestigd nadat de aanbetaling van € 150,- is voldaan

Betalingsmogelijkheden:

 • Aanbetaling € 150 te voldoen bij de reservering, restbedrag op 15 mei 2024
 • Volledige bedrag in eenmaal

Tickets

 • Optie Zomerfeest*

  Hiermee bevestig jij jouw komst naar het Zomerfeest op basis van jouw gekozen overnachting: Kampeerplek, Slaapzaal, Tweepersoons- of Eenpersoonskamer

  € 150,00
  Btw: BTW Laag inbegrepen
  Verkoop geëindigd op
 • Zomerfeest | 1 kampeerplek

  Toegang tot het 4-daagse zomerfeest inclusief overnachting en volledige catering. Met dit ticket kies jij ervoor om het volledige bedrag in één keer te voldoen. Dit ticket is dus inclusief € 150,- reserveringskosten.

  € 500,00
  Btw: BTW Laag inbegrepen
  Verkoop geëindigd op
 • Zomerfeest | Meerpersoonskamer

  Toegang tot het 4-daagse zomerfeest inclusief overnachting en volledige catering. Met dit ticket kies jij ervoor om het volledige bedrag in één keer te voldoen. Dit ticket is dus inclusief € 150,- reserveringskosten.

  € 500,00
  Btw: BTW Laag inbegrepen
  Verkoop geëindigd op
 • Zomerfeest | 2-persoonskamer

  Vier dagen toegang tot het Zomerfeest inclusief overnachting en volledige catering. De reserveringskosten a € 150,- zitten al in de ticketprijs verwerkt.

  € 575,00
  Btw: BTW Laag inbegrepen
  Verkoop geëindigd op
 • Zomerfeest | 1-persoonskamer

  Toegang tot het zomerfeest inclusief volledige catering. Je overnacht in jouw eigen éénpersoonskamer. De reserveringskosten a € 150,- zitten al in de ticketprijs verwerkt.

  € 675,00
  Btw: BTW Laag inbegrepen
  Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page