top of page
Original on Transparent.png

Reisleid(st)er worden?

Ben jij een lichwerker die het liefst alleen maar bezig is met mensen en niet met het updaten van je website of genereren van zichtbaarheid?

Dan is een lidmaatschap van ons platform voor jou reuze interessant!

Niet alleen krijg je veel meer zichtbaarheid doordat dit domein ontzettend goed is ingericht met SEO en Google ads, je krijg vooral meer zichtbaarheid doordat wij al jarenlang puur vanuit ons hart werken. En dit verschil voelen mensen. Dát is reden waardoor deze website heel goed wordt gevonden.

Omdat we samen zo veel meer kunnen zijn, gunnen we elkaar deze zichtbaarheid. Wij geloven dat we allemaal iets unieks te bieden hebben en dat het voor onze klanten juist fijn is dat er een wat uitgebreider aanbod voor ze is. Groei onstaat juist door aandacht aan verschillende onderdelen te schenken.

We noemen ons zelf Reisleid(st)er omdat ieder mens prima in staat is zijn of haar eigen levensreis af te leggen, maar het soms extra fijn is wanneer iemand je op een aantal kruispunten helpt de weg te vinden of even tijdelijk het voortouw neemt omdat de reis nogal pittig is. Wij geloven dus in de kracht en potentie van ieder mens en het enige wat wij willen doen is de verbinding herstellen tussen lichaam, hoofd en ziel zodat deze mens dat zelf ook weer ervaart.

Op deze manier creëeren we samen een wereld waarin steeds meer mensen zichzelf terugvinden waardoor hun licht ook gaat schijnen en zij daarmee weer een baken kunnen zijn in hun eigen omgeving. 

Word jij ook blij van de gedachte om samen die positieve verandering de wereld in te brengen? Plan dan een kennismakingsgesprek in.
 

De voordelen van de verschillende lidmaatschappen lees je alvast in onderstaand overzicht. Wij vragen je om daar met aandacht naar te kijken zodat we tijdens het intakegesprek meteen kunnen toetsen wat dit voor jou kan opleveren. Uiteraard toetsen we ook onze klik. Want deze mooie missie kunnen we alleen maar succesvol uitvoeren wanneer we samen hetzelfde willen bereiken op deze wereld.

De extra service die je er gratis bij krijgt is dat alles wat jij aanlevert op de juiste manier wordt geplaatst met tags en seo. Zodra jouw landingspagina klaar is ontvang je ook jouw eigen link die je kan delen in jouw netwerk en op je socials.

Reisleidster (1).png
bottom of page