top of page

za 09 apr

|

WIX

Healing Woman | Training

"Heal the world, make it a better place For you and for me and the entire human race"

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Healing Woman | Training
Healing Woman | Training

Tijd en locatie

09 apr 2022, 09:30 – 18 jun 2022, 11:00

WIX

Over het evenement

"Heal the world, make it a better place

For you and for me

and the entire human race"

Dat ene zinnetje is bij mij als kind op zielsniveau binnen gekomen en nu weet ik waarom. Het is tijd dat healing gaat worden ingezet in deze tijd waarin er zoveel onrust is.

Ontdek de kracht van healing wanneer je jezelf toestemming durft te geven om jezelf volledig over te geven aan jouw levensmissie. Steeds meer mensen bewegen richting zichzelf en de natuur en ontdekken dat hier een schat aan waardevolle krachten in verborgen ligt.

Wil jij ook meer in verbinding met jezelf zijn en jouw eigen healing power ontdekken?

Dan is deze training Healing Woman  die bestaat uit een serie lessen én een groot aantal uren zelfstudie, echt iets voor jou.

Niet alleen maak je kennis met de kracht van healing, je leert het ook veilig toe te passen. Het is het openen van een nieuwe dimensie in jezelf, een nieuwe vorm van bewustzijn.

In 12 weken leer jij niet alleen hoe jij jouw healing power kan inzetten maar ga jij ook jezelf healing geven.

Aan het einde van deze Healing Woman training ben jij niet alleen in staat om goed voor jezelf en jouw familie te zorgen, maar kan jij ook anderen begeleiden in dit proces. Jij bent dan een Healing Woman!

Het unieke aan deze training is dat je alleen voor de materialen hoeft te betalen. Jij mag zelf bepalen of je een bedrag wilt doneren voor de lesstof en begeleiding die je erbij krijgt.

Waarom? Omdat het in deze roerige tijd veel belangrijker is dat iedereen goed voor zichzelf en voor anderen zorgt. Geld mag hier geen bepalende rol in spelen. De materialen zijn o.a. een heerlijke set met essentiële olie waar je ook na de opleiding nog veel plezier van hebt.

Training Healing Woman:

zaterdag 9 april 2022 t/m zaterdag 18 juni 2022

Tickets

 • Healing Woman | Basis

  Healing Woman MasterClass zonder donatie voor de begeleiding.

  € 555,00
  Btw: BTW Hoog inbegrepen
  Verkoop geëindigd op
 • Healing Woman | Premium

  Doe mee met de Rising Woman MasterClass serie en doneer € 222 incl. BTW voor de studiebegeleiding. Zodra de betaling is ontvangen, sturen wij de factuur voor jouw administratie per e-mail.

  € 777,00
  Btw: BTW Hoog inbegrepen
  Verkoop geëindigd op
 • Rising Woman | Pro

  Doe mee met de MasterClass series Healing Woman, doneer € 444 voor de studiebegeleiding. Zodra de betaling is ontvangen, versturen wij de BTW factuur per e-mail.

  € 999,00
  Btw: BTW Hoog inbegrepen
  Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page