top of page

Overzicht diensten Hanneke

Openingstijden:
maandag :     20.00 - 21.00 uur
dinsdag:         20.00 - 21.00 uur
woensdag:    14.00 - 16.00 &  20.00 - 21.00 uur
vrijdag:          10.00 - 12.00 & 14.00 - 16.00 uur
zaterdag:       11.00 - 12.00 & 13.30 - 16.00 uur

Dharma Body and Soul Treatments
Schipholweg 103-105, 4e etage
2316 XC Leiden
telefoon 06 4383 5121
e-mail: hanneke@whichwayisnorth.nl
Hanneke.png

Hanneke de Vreugd

"I am not a victim, I am the lighthouse"

Als kind had ik geen idee dat je hooggevoelig kon zijn. Heel mijn jeugd was ik verward omdat ik dingen voelde bij mensen. Bijvoorbeeld wanneer ze iets zeggen wat ze niet menen met hun hart. En later begon ik ook emoties op te pikken. Omdat ik niets wist van energievelden absorbeerde ik alles op wat in mijn buurt kwam. Hier heb ik het heel moeilijk mee gehad. Ik ben er letterlijk ziek van geworden.

Het keerpunt kwam eigenlijk pas rond mijn 26e toen ik als kersverse moeder instortte. Nu pas begrijp ik dat ik 'stuk' moest zodat ik een nieuwe, betere versie van mijzelf on ontwikkelen. Mijn eigenwijsheid werkte niet mee wat er voor zorgde dat ik nog meer levenslessen naar mij toe geworpen kreeg.

Eenmaal in het donker, vond ik het licht. En hoe!

Alsof ik opnieuw ben geboren. Eindelijk voel ik me thuis in mijn lijf maar ook in mijn hoofd en hart.

Het is oké dat ik veel energie heb en ook het zesde zintuig mag er zijn. Alles mag er zijn!

Vanuit die mindset deel ik graag mijn energie, liefde en kennis met anderen. De kracht van elkaar energetisch ondersteunen is niet in woorden te bevangen. Dat moet je echt zelf een keer ervaren.

Als ondernemer heb ik mij geen betere start kunnen wensen. Zo heb ik op een aantal mooie beurzen workshops mogen geven en heb ik ook veel live en online trainingen gegeven aan personen en organisaties op het gebied van mindfulness, hooggevoeligheid en stress management.

Tegenwoordig focus ik mij liever op diepgaande transformaties in een kleine groep of op één persoon tegelijk. Ook kies ik nu liever voor uitwisseling van energie via lijf en ziel. Bijvoorbeeld met een uitgebreid Private Mini Retreat waarin je slechts  in een dagdeel weer helemaal tot jezelf komt. 

Liefs, Hanneke

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
  • YouTube
telefoon.png
Email.png

Foto's van Hanneke

bottom of page