top of page

Hanneke de Vreugd

Transformatiecoach & Holistisch masseuse

Dharma body & soul treatments

Which way is North?

Jarenlang heb ik mijzelf overeind gehouden met het mantra "I am not a victim, I am the lighthouse". Diep van binnen wist ik dat het leven je geeft wat je nodig hebt, maar mijn hoofd was het daar vaak niet mee eens. Die samensmelting van hoofd-hart-ziel was geen eenvoudig proces, maar nu ik in deze verbinding mag leven wil ik niets anders dan anderen dezelfde ervaring gunnen.

Vaak zijn we gefocust op de onderwerpen waarvan we geloven dat ze ons gelukkig maken. Een goede baan, een fijne relatie en liever ook nog financiële vrijheid. Maar durf je ook eerlijk te kijken wát jij moet inleveren om deze dingen te mogen 'hebben'?

Veel mensen kijken naar geld als de elixer van geluk. Maar geluk zit ín jou, net zoals de mooiste edelmetalen diep in moeder aarde zit. De kunst is om jouw schatkamer, jouw eigen oase te ontdekken. Naar binnen durven te keren en thuis te komen bij jezelf. Terug in contact met jouw intuïtie. Heractivatie van jouw zintuigen. Voelen hoe jij jezelf kunt vertrouwen. Voelen hoe jij de regie weer terug kunt pakken over iedere situatie. 

 

Het werken met energie vind ik de mooiste manier van samenwerken. Intunen op wat jij nodig hebt en dan de energie uitwissel laten plaatshebben. Iedere keer is het een bijzondere ervaring om zo diep met elkaar in verbinding te gaan. Als mens maakt het me zielsgelukkig dat ik nu anderen mag beleiden om de verloren stukjes van zichzelf terug te vinden.

 

Je kan bij mij terecht voor healing, verheldering en spirituele groei. Voel je welkom!

Liefs,

Hanneke

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

Persoonlijke sessies

Join the Fanclub

Schrijf je in voor onze maillijst en verrijk jezelf met mooie verhalen en uitnodigingen

Thanks for joining us!

Groepsessies en Ceremonies

Join our Soulfamily

Kom ons versterken met jouw unieke licht. Hoe meer licht, hoe groter de shift!

Fotogallerij

Soms geeft een plaatje zo veel meer informatie dan een tekst. 

bottom of page