top of page

wo 04 mei

|

Den Haag

Magie van verbinding

Hoe blijf je in deze bijzondere tijd verbonden en geïnspireerd? Een tijd waar er steeds minder aandacht voor elkaar is, juist nu dit zo belangrijk is. Daarom organiseert de inspiratieboom een orakel cirkel.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Magie van verbinding
Magie van verbinding

Tijd en locatie

04 mei 2022, 13:30 – 16:30

Den Haag, Den Haag, Nederland

Over het evenement

Orakel Cirkel

Tijdens de orakel cirkel komt er een kleine groep mensen bijeen om op een mooie, inspirerende manier een moment van oprechte aandacht te delen en een onderwerp uit te diepen. Een cirkel heeft de rustgevende eigenschap dat er geen top en down is, maar dat iedereen gelijkwaardig deelneemt aan het samenzijn. Een ontmoeting met elkaar in het nu.

Doe je mee? 

Ter voorbereiding mag je alvast nadenken over een vraagstuk. Wat speelt er in je leven? Wat zou je verder willen onderzoeken? Daarmee gaan we aan de slag. Wij gebruiken kaarten om jouw zoektocht te ondersteunen. Laat je verrassen door de inzichten die je op deze middag krijgt. 

Verbaas je over wat er allemaal al is, wat je al weet en wat naar de oppervlakte mag komen.

Er is plaats voor 5 personen. De investering is € 50,- inclusief BTW, materialen, koffie, thee, lekkers, inzichten, verbonden zijn en gezelligheid.

Inloop vanaf 13.00 uur, we starten om 13.30 uur.

Let op! Dit is geen alternatief voor groep coaching.

Als je worstelt met een specifiek probleem en je wilt daar aan werken, dan maken wij graag een afspraak met je voor een 1 op 1 sessie.

Deel dit evenement

bottom of page