top of page

De natuur en haar wonderen

Als moeder van een zoon (inmiddels 19 jaar) met flinke hooikoorts, heb ik echt van alles geprobeerd. De duurste zalfjes, neussprays en tabletjes hebben nooit het gewenste effect gegeven. Soms lagen we allemaal wakker van de nachtelijke nies-salvo's. Een serie van twintig is niets. Om maar te zwijgen van de wheez momenten en we ook nog eens de puffer met Ventolin moesten gaan inzetten.


Sinds 2019 zijn wij overgestapt op de natuur door essentiële oliën in te zetten en we zijn er allemaal heel blij mee. In de nachten wordt er goed geslapen en de dikke, tranende ogen komen nog sporadisch voor. Dít gun je iedereen die nu nog worstelt met deze klachten.


Daarom hebben wij een superdeal voor jullie klaarstaan.

Steeds meer hooikoorts 'patienten' ontdekken de kracht van de natuur en willen nu nooit meer anders. De meest gehoorde opluchting is dat deze oliën je niet suf of slaperig maken zoals de anti-histamine tabletjes uit de drogist of apotheek.Deze set hebben we met zorg samengesteld. Door te kiezen voor een Lavender+ heb je meteen een quick fix in geval van een onverwachte aanval. Een druppeltje Lavender+ op je duim en even aandrukken op je gehemelte en je merkt al binnen 1 minuut dat de verlichting intreedt.


Ja, het proeft even als een bak met bloemen, maar zulk snel effect hebben wij thuis nog nooit met allerfree of zelfs levocetirizine, gehaald.

De plus oliën zijn voor in de keuken en daarom gegarandeerd veilig om in te nemen.Onze tip voor de mensen die last hebben van hooikoorts:

Begin preventief met het smeren/rollen van een pollentrioroller bestaande uit Lemon, Lavender en Peppermint. Rol iedere ochtend en avond rond het middenrif, achter in de nek en onder de kin.


Te laat begonnen en nu veel last?

Je zult dan wat meer moeten smeren en verstuiven omdat je lijf al 10-0 achter staat. Hooikoorts vreet ontzettend veel energie en is een aanslag op je immuumsysteem.

Zet een diffuser op je slaapkamer en verstuif gedurende de nacht:

3 drops Lemon

3 drops Lavender

3 drops Peppermint

aanvullen met gedestileerd water


Hou je raam dicht zolang er veel pollen zijn. Zodra het even aan het regenen is, kan je weer veilig je slaapkamer ventileren.

Maak een neusinhaler met 1 drop van iedere olie en inhaleer gedurende de dag voor extra verlichting.

Hou je handen schoon. Wrijf niet in je ogen of aan je neus maar spoel af met water wanneer je ze beginnen te jeuken.


Natuurlijk ruik je de aroma van de oliën. Soms moet je daar ook even aan wennen. Grappig is dat de geuren eigenlijk voor iedereen een extraatje zijn op het gebied van aromatherapie:

Lavender helpt je ontspannen in je hoofd en lijf

Lemon zet het zonnetje in jezelf aan en boost jouw energie

Peppermint is een fijne ondersteuning voor leren en mediteren


Los van dit alles kan je deze oliën o.a. ook nog inzetten voor;

Lavender: brandwondjes, huidirritatie, kleine snijwondjes

Lemon: verzorging nagels en huid, geheugenbooster bij een toets

Peppermint: brandend maagzuur, hoofdpijn en spierpijn


Wil jij ook graag meer natuur in je leven en ontdekken wat dit voor jou en jouw gezin kan betekenen? Profiteer dan nu van onze Lente Deal en bespaar ook nog eens flink in de tijd waar alles maar duurder blijft worden.


Bestellen kan via whatsapp (06 4383 5121) of per mail: hanneke@whichwayisnorth.nl

Geniet van de lente!


Liefs,

Hanneke15 weergaven0 opmerkingen
bottom of page