top of page

Zusters van het eerste uur

Bijgewerkt op: 29 feb.


Wij Soul Sisters zijn de zusters van het eerste uur. Wij gaan daar waar nog geen wegen zijn, wij banen de paden voor alle generaties na ons. Het mag anders en het moet anders. En de tijd is nu.


Wij bieden onze liefde, energie en kennis aan in privé sessies, online uitzendingen, groepsessies en retraites. Alles wat wij doen, doen we vanuit oprechte intentie. Onze missie is meer licht en liefde op deze wereld te creëeren en hier hebben we een hele grote familie voor nodig. Op dit moment zijn we met zes Soul Sisters en werken we allemaal in de eerste instantie op het energetische vlak. Het idee is om dit platform over de jaren te laten uitgroeien tot een betrouwbare bron waar jij terecht kan. Niet alleen coaches of therapeuten maar we hebben Soul Sisters overal nodig! Want een Soul Sister zet jouw geluk op de eerste plaats. En dát is iets wat steeds schaarser wordt.


Je kunt nu bij ons terecht voor persoonlijke begeleiding en mooie ceremonies, maar daar zal het niet bij blijven! Er zijn een paar prachtige doelen waar we ons de komende jaren voor gaan inzetten. Wij geloven dat alles eenvoudiger mag. Terug naar de basis. Terug naar Oer.

Naar de tijd waarin we ceremonies vierden met hart en ziel.


Kijkend naar de maatschappij van nu is daar weinig van terug te vinden. Kinderen laten al jaren blijken dat het schoolsysteem niet werkt. Zij zijn onze klokkenluiders dat het systeem faalt. Depressieve jongeren, overspannen jong volwassenen en daar tegenover staat een groep die spijt heeft. Spijt dat er nooit naar innerlijke verlangen is geluisterd of gehandeld.

En daarom is er zoveel te doen in hulpverlenersland. Er worden methodes en medicaties uitgevonden om allerlei klachten te onderdrukken. Maar hoe zou het zijn wanneer we niets meer hoeven te onderdrukken? Dat is een vraag die ik mijzelf steeds vaker vraag.


"Het is nu tijd om moedig te zijn en nieuwe paden te maken."

Ongeveer vijf jaar geleden heb ik een aantal basisscholen aangeschreven met de vraag of ik 1x per maand de gymles mocht geven op vrijwillige basis. Het idee was om meer OER terug te brengen en ook te gaan werken met yoga, meditaties en klanken. Ondanks dat ik ook mijn papieren als sportinstructeur heb, kwam ik niet binnen.


De volgende stap was verpleeghuizen bezoeken. Liefde en licht wilde ik komen brengen. Ook op vrijwillige basis. Maar na maandenlang vergaderen was het antwoord dat zij hun eigen vrijwilligers niet voor het hoofd wilden stoten met een professional die op vrijwillige basis komt. En toen ik voorstelde om dan iets voor die vrijwillers te doen werd ik vriendelijk weggewuifd.


We zijn nu vijf jaar verder en ik voel dat de tijd is aangebroken om weer moedig te zijn. Er is zoveel moois toe te voegen aan alles in dit leven. En gelukkig komt er steeds meer erkenning voor de werking van energie, trillingen en geuren.

Wereldwijd wordt het nu op microniveau uitgerold:

  • Sound healing met klankschalen: neonatologie, geriatrie en oncologie

  • Aromatherapie:allergologie, geriatrie en oncologie

  • Holistische Massage: geriatrie en oncologie


Maar er kan nog zoveel meer worden ontdekt! Sound Healing voor zwangeren bijvoorbeeld. Heerlijk ontspannend voor moeder en kind.

Sound Healing voor moeder en baby. Het feest van de herkenning, een moment van verbinding op zielsniveau. Of denk aan een klankenbad thuis bij het kersverse gezin. Een hele bijzondere manier om met elkaar te verbinden en tot rust te komen.


Zelf ben ik ook benieuwd wat een klankenbad en aromatherapie kunnen betekenen bij huilbabies en hun moeders. Schrijftherapie kan dan weer inzicht geven in wat er "onder water" gebeurd.


Of naar het effect wat jij op jezelf hebt wanneer je Het boek met Jouw Verhaal schrijft en terugleest. Schrijven geeft inzicht. Schrijven is helend.


Waar we ook nog veel kunnen liefde kunnen toevoegen is aan het eindstuk van het leven. Juist dat einde mag weer liefdevol en zacht zijn. Terug naar de basis, terug naar het begin.

Ik stel mij dan voor hoe in de toekomst een pasgeborene zijn eigen klankenbad krijgt en hiermee vertrouwd raakt en zij zo aan het einde van hun leven met deze vertrouwde geluiden om zich heen zich veilig voelen om te sterven.


En waarom worden mensen met pijnklachten niet doorgestuurd naar een magnetiseur? Het huidige zorgsysteem is gebouwd als verdienmodel over de rug van de patienten. Het wordt toch tijd dat we de oorzaken gaan wegnemen en stoppen met de symptoombestrijding?


Iedere keer als ik hier over nadenk, dan komen er meer ideëen bij. Gelukkig weet ik dat het universum bepaalt wanneer de tijd rijp is. Wij hoeven ons alleen maar beschikbaar te stellen. Wij zusters van het eerste uur zijn er klaar voor. Wij staan op en komen in beweging zodra dit van ons wordt gevraagd.


En tot die tijd, totdat er een nieuwe wereld is gecreëerd, zullen we het moeten doen met wat er nu is. Wij zijn jouw veilige haven waar jij rustig kan schuilen wanneer het leven je te veel wordt. Wij nemen jou graag mee naar jouw eigen krachtige kern om je te laten voelen wie jij in essentie bent. Boek een sessie wanneer je daar behoefte aan hebt.


Wij zijn de zusters van het eerst uur. Wij zijn Soul Sisters.


Liefs, Hanneke

Recente blogposts

Alles weergeven

Nieuw begin

Comments


bottom of page