top of page

AROMA ZORG

De wereld van essentiële oliën wordt heel langzaam maar zeker geaccepteerd door de reguliere zorg. De geneeskracht uit de natuur verkregen uit bloemen, planten, bomen en struiken zijn niet langer te ontkennen. Sinds een paar jaar laten de grote zorginstanties mondjesmaat steeds meer aromatherapie toe zolang deze door de eigen verpleegkundigen worden gegeven.

Het gebruik van de zeer geconcentreerde oliën van Young Living is niet te vergelijken met de verdunde versies uit de winkels.

Niet alleen zijn ze minder geconcentreerd, vaak zijn er ook schadelijke stoffen aan toegevoegd. Lees daarom altijd eerst het etiket voordat je besluit de essentiële olie in gebruik te nemen wanneer je niet voor Young Living kiest.

Aroma Zorg of Aroma Therapie kan je eenvoudig zelf inzetten, dat is het fijne van deze natuurlijke krachtpatsers.

Zodra jij jouw oliën bij ons besteld ontvang je de rest van je leven gratis begeleiding. Heb je een vraag? Stel deze via whatsapp en ontvang binnen 24 uur een reactie. 

De meest gekozen manier om Aroma Zorg aan jezelf of anderen te geven is met behulp van één of een paar diffusers.

Hiermee vul je de ruimte met ondersteunende aroma's en krijgt iedereen die deze ruimte binnenkomt een heerlijke boost.

De olie van Young Living is zo krachtig dat het je mentale, emotionele, spirituele en fysieke ondersteuning kan bieden.

Wil je meer weten over hoe jij deze heerlijke oliën zelf in kan zetten? Neem dan gerust contact met Hanneke de Vreugd op.

Of kom naar onze workshop Happy Healthy Lifestyle op vrijdag 24 mei 2024 tijdens het Hoofd, Lichaam, Hart en Ziel Festival.

Image by Jesse Donoghoe
Image by Alexey Fedenkov
Image by Jesse Donoghoe

Oliewijzer

oliewijzer
bottom of page