top of page

Dromen

Samen wegdromen met je [klein]kind om zo in een andere wereld terecht te komen. Hoe fijn is het door de tijd te nemen samen deze dingen te doen.

Door voor te lezen , of naar de wolken te staren, samen in de natuur de bloemetjes en dieren te bekijken.


Er zijn zoveel mogelijkheden om af te reizen naar een andere wereld, ver weg van de drukte en alle hectiek die dat met zich mee brengt. Voor onszelf zijn we het al aan het ontdekken, wat er allemaal mogelijk is om weer in ons hart te landen en de rust te ervaren die we zo graag willen. Een mooie workshop bezoeken, Yoga beoefenen en meer tijd voor onszelf te nemen. Voor kinderen is er ook heel veel aanbod in allerlei vormen. En dat is superfijn.

Want ook kinderen ervaren heel veel druk in deze wereld.

Prestatiedruk op school, op de sportclub en zelfs in hobbys zit vaak een competitief gedeelte waar veel kids last van hebben. Het zoeken naar het juiste recept voor jezelf en voor je kind is nog een hele ontdekkingsreis.


Mijn reis is ongeveer 15 jaar geleden begonnen. Het volgen van een opleiding in spirituele kinderbegeleiding en kinderyoga. Het kind in jezelf omarmen en spelenderwijs ontdekken welke vormen daaruit komen. Het  avontuur aangaan om zo samen met je kind op pad te gaan. Het heeft mij veel gebracht.


De verwondering om te kijken door de ogen van een kind geeft een hele andere beleving. Speels, kleurrijk en vol verassingen. Zelf zit ik weer in een fase van opnieuw ontdekken en mezelf toe te laten welk avontuur ik nu weer aan mag gaan.


Heel spannend maar ook heel erg leuk!!

Hierbij kwamen er deze drie kindermeditaties uitgerold waar ik zelf enorm blij van wordt. De meditaties zijn voor alle leeftijden tot 12 jaar maar luister er ook zelf naar wanneer je je eigen kind wat meer speelsheid gunt.


Liefs,

Karin

Recente blogposts

Alles weergeven

Комментарии


bottom of page