top of page

Nieuw gezicht op ons platform

Sinds 1 april (nee dat is géén grap!) hebben wij er een stralend nieuw gezicht bij: Maddy Ramsingh. Met de komst van Maddy creëeren we nóg meer mogelijkheden binnen ons platform om dichter bij jezelf te komen, jezelf te helen en vooral om jouw eigen magie te ontdekken.


Zelf leerde ik Maddy kennen in de zogenaamde 'corona-periode'. Na de online kennismaking volgde al snel eentje in levende lijve. De online klik bleek een rake te zijn. Ook Maddy is zo'n heerlijk mens die is uitgedaagd door het leven en daardoor ook wéét waar ze het over heeft wanneer ze met haar klanten een Inner Child Healing doet of een privé sesssie geeft.


Als kind is zij door haar moeder achtergelaten. Als geen ander weet zij hoe het voelt om op te groeien zonder die geborgenheid van je eigen moeder. Het gevoel te hebben dat je niet de moeite waard bent om van te houden, voor te vechten of voor te zorgen. Ook al krijg je dan van een tante wel liefde, het is nooit hetzelfde als van je bloedeigen moeder.

Zij heeft zelf de hele journey van heling en zelfliefde afgelegd en staat nu als gids te trappelen om iedereen die nu nog leeft in het gevoel van niet de moeite waard zijn, te laten ervaren hoeveel ze de moeite waard zijn door ze te leren van zichzelf te houden.


In haar rol als coach heeft zij meerdere technieken en therapiesoorten die jou verder kunnen helpen op het gebied van zelfliefde. Hypnotherapie is daar ook een vorm van. Maddy is breed opgeleid maar vooral een heel erg fijn mens. Eentje die vanuit haar hart werkt en dit was voor haar ook de reden om bij ons aan te sluiten. Samen zijn we zoveel meer.


Maddy houdt praktijk in Haarlem en Amsterdam. Zij is dus nu officieel onze vertegenwoordiging voor de provincie Noord-Holland. Superblij met Maddy erbij!


Liefs,

Hanneke

15 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page