top of page

We hebben allemaal een rol

Meer dan tien jaar geleden voelde ik een heel sterk verlangen opkomen. Een verlangen om niet langer te leven in pijn, angst, woede en wantrouwen. Het leven had mij flinke lessen gegeven en mijn hart gebroken.


Maar op een dag besloot ik dat het klaar was. Klaar met al die negatieve emoties. Klaar met dat vermoeide gevoel. Klaar met al die vage pijntjes in mijn lijf. Klaar met die spanning in mijn maag.


En vanaf het moment dat ik dat besloot, veranderde er al iets in mij. Ik voelde me al iets lichter. Zo startte mijn eigen spiritual journey. Ik ging op zoek naar mijzelf. Naar wie ik in werkelijkheid ben en vooral naar wát ik in dit leven te doen heb. Zingeving. Daar ging ik naar op zoek.


Hoewel ik een aardig idee had van de dingen die bij mij mochten worden geheeld, ben ik toch vaak verrast door herinneringen en emoties die ik echt oprecht was vergeten. Of misschien had verdrongen uit zelfbescherming.


Tijdens mijn eigen reis verloor ik heus wel eens het vertrouwen. Dan keek ik om mij heen of naar mijn teachers en kon ik niet geloven dat zij zich werkelijk zo vrij en gelukkig konden voelen.

Maar nu ik hier ben, wéét ik dat het de zuivere waarheid was. Je kan je écht zo voelen.


Healing gaat door verschillende fases en op verschillende manieren. Iedere teacher heeft mij hierin geholpen op een ander vlak. Tijdens mijn journey werd het ook heel duidelijk dat ik zelf ook een teacher mag zijn. En wat een opluchting was dat. Eindelijk kon ik alle energie en inzichten die in mij stroomde ook doorgeven aan anderen.


Opeens vielen alle puzzelstukjes op zijn plaats. Opeens begreep ik waarom ik zelf door zoveel uitdagingen moest worstelen in dit leven. Want alleen al vanuit die werkelijke ervaring kan ik er zo veel meer voor mijn klanten zijn. Het is de jus die mij een bijzondere coach maakt.


Ik weet dat veel van jullie ook onderweg zijn op jullie eigen persoonlijke pad. En dat vind ik zo ontzettend mooi om te zien. Volg vooral jouw hart in alle keuzes die je maakt, dan blijf je het dichtst bij jezelf.


En natuurlijk hoop ik dat ook ik een onderdeel mag zijn van jouw spiritual journey.

Maar dat zal vanzelf duidelijk worden. Ik heb mij in ieder geval beschikbaar gemaakt.


Mijn hele gevoel tijdens deze 'covidperiode' riep steeds dat we onszelf beschikbaar moeten maken voor iedereen die nú onderweg is. Daarom heb ik besloten dat er iedere maand (!) een Luxury Life Retreat zal zijn. Een reset voor iedereen die nu op dat punt van zijn of haar reis is gekomen dat alles mag gaan samenvallen.


Maar ook voor degene die nog willen starten is er nu speciaal de Luxury Life Mindfulness training gemaakt. Zo maak je de eerste waardevolle stappen naar de kern van jezelf.

Ook jij hebt een rol in deze tijd en wanneer jij regelmatig bij jezelf naar binnen keert zal jouw unieke rol steeds meer helder in beeld komen.


Boven alles sluit ik natuurlijk ook mijn ogen niet voor wat er op economisch vlak gebeurd. Echter mag dit géén reden zijn dat we nu stoppen met onze ontwikkeling. Juist nu de tijden gaan veranderen is het zo ontzettend belangrijk om te weten wat jouw bijdrage in deze verandering mag zijn. Door deze twee bijzondere varianten in een groepsmodel te gieten, kan jij ontzettend veel geld besparen en tóch aan jouw persoonlijke spiritual journey beginnen.


Vandaag trok ik niet alleen voor mijzelf, maar ook voor jou deze twee bijzondere kaarten:

Ik vroeg wát deze komende week mijn opdracht mag zijn en kreeg deze twee prachtige aanwijzingen. Nog géén uur later melde zich alweer een klant via de mail. Die dingen zijn geen toeval.


Wil jij ook weten welke rol er voor jou is weggelegd. Gebruik dan deze twee magische boodschappen door er een paar keer per dag naar te kijken en ze ook in een affirmatie te verwerken.


Liefs,

Hanneke

Your Spirtual Gangster for Life en Business
11 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


bottom of page