top of page

Gaat ons feestje nog wel door?

Poehhh alleen al het schrijven van deze zin veroorzaakt zoveel emoties in mijn lijf dat ik het liefst nu mijn laptop dichtknal. Het voelt een beetje als falen en ik voel ook wat misplaatste schaamte. Best lastig om authentiek te blijven, maar dat is juist mijn kracht. Ook als ik dat totaal niet zo voel.


Toegeven dat iets anders lijkt te lopen dan ik had verwacht. Dat is ook een ego-dingetje. In deze maatschappij waarbij we worden overladen door de meest diepzinnige namen voor retraites zijn wij juist bewust een stap terug gaan doen.


Terug naar het oude normaal. Waarin we elkaar niet de sterren beloven. Waarin we geen high-end attitude toepassen waarmee we veel winst maken. Onze winst is juist de positieve verandering in deze wereld brengen. Harten verlichten zodat deze verlichte harten thuis hun licht verder laten schijnen en zo hun hele omgeving meenemen in het licht. Het welkbekende ripple effect.


Was het dan verkeerd gedacht van ons? Om te denken dat iedereen nu wel een beetje klaar is met alle blingbling geschreeuw en bizarre transformatie beloftes. En dat we weer toe zijn aan een beetje down to earth. Oprechte belangstelling voor elkaar. Een programma wat ter plekke volledig op de groep wordt afgestemd. Alles vanuit pure liefde en intentie.


Nog steeds staan wij allebei te borrelen en te bruisen van inspiratie en dankbaarheid. Zo veel zin hebben wij om jullie op het Zomerfeest retraite te ontvangen. Op een waanzinnige locatie waar je zoveel meer van jezelf terug gaat vinden dan je je ooit had kunnen voorstellen.


Een soort van old skool op kamp maar dan met gelijkgestemden. Een eigen kamphuis met yogazaal. En vier dagen lang vieren we het feest van het licht.

Van de zon in de hemel en de zon in jou.


Maar nu lijkt ons feestje op de tocht te komen te staan. Onze vrijblijvende optie verloopt op 26 april en met het huidige aantal aanmeldingen gaan we het niet redden. We kunnen simpelweg het financiële risico - wat nogal groot is - niet aangaan.


Allebei voelen we dat er heel veel mensen zin hebben om aan te haken. Om de groep te verrijken met hun aanwezigheid. Ook zien wij ons nu al met jullie bij het vuur zitten tijdens de Volle Maan Vuur Ceremonie.


Ook toen wij in januari onze ideëen deelden werd hier door een grote groep heel positief op gereageerd. Dussss ik ga nu gewoon de stoute schoenen aantrekken en jou vragen of jij ook dat Yesss gevoel had bij de lancering van ons Zomerfeest.

Een retraite zoals je die nergens anders zult ervaren. Wij komen samen als zusters.


Onze ervaring is ook dat veel mensen liever wachten op het welbekende vakantiegeld eind mei en daarna meteen hun plek willen boeken. Hoe jammer zou het dan zijn als wij ons Zomerfeest voor die tijd hebben moeten annuleren?


Wij zijn geen groot bedrijf en hebben geen investeerders. Wij zijn gewoon een stel vrouwen met een missie die met spaargeld opties plaatsen op locaties en negen van de tien keer ceremonies en retraites geven zonder winstoogmerk. De locaties zijn inmiddels zo duur geworden dat het anders onbetaalbaar wordt.

Bij ons staat de ervaring nog steeds op nummer één en we willen zoveel mogelijk vrouwen laten ervaren dat het anders kan. Ook tijdens een retraite.


Met een gek gevoel in mijn lijf - comfortzone dingetje - wil ik hierbij alle vrouwen die interesse hebben in ons Zomerfeest vragen om vóór 26 april alvast een plekje te reserveren op basis van aanbetaling.


Vooral voor de mooie vrouwen die zich al hebben aangemeld hopen wij dat er nu een beweging gaat ontstaan waarmee ons mooie zomerfeest gaat worden gered!


Dit is denk wel de gekste blog die ik tot nu toe heb geschreven. Maar ook dit is iets wat ik mag leren te gaan doen. Eerlijk blijven delen óók als ik het als mens lastig vind en mijn ego het er niet mee eens is.


Liefs,

Hanneke (en Karin)
46 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page