top of page
14.png
8.png
15.png
Welkom bij de online training Chakra  Balancing

Voorwoord

Dat je de essentiële oliën van Young Living voor heel veel dingen kunt gebruiken, heb jij inmiddels hoogst waarschijnlijk al ontdekt. Tijdens deze training ga jij ervaren dat juist de werking op spiritueel niveau ook ontzettend krachtig kan zijn. 

Het leuke van deze online training is dat je niet alleen heel veel nieuwe dingen gaat leren, je gaat ook actief aan de slag met de oefeningen in de werkbladen. Iedere chakra heeft haar eigen module en iedere module heeft een eigen werkblad die je eenvoudig kunt downloaden. Je ziet, de trainining is dan wel online, het beleven van deze training is ook nog steeds grote delen old-skool. Dit heeft een reden. 

Alle online trainingen van Which way is North hebben een eigen PPD systeem: Plaatje - Praatje - Daadje.

Het praatje is in dit geval een video dus naast het geluid krijg je ook nog eens beeld.

Alles wat in de video wordt uitgelegd kan je ook weer terugvinden in de tekst. Na het zien van de video en het lezen van de tekst is het tijd voor de uitvoering (daadje).

Iedere training begint met jouw eigen persoonlijke proces. Door eerst zelf alle vragen te beantwoorden en de oefeningen uit te voeren, ga jij zelf ontdekken wát de effecten zijn van de inzet van essentiële oliën op spiritueel niveau. Hou er wel rekening mee dat de werking op emoties en spiritualiteit vaak wat langer tijd nodig hebben om hier iets van te kunnen merken. Wanneer je het idee hebt dat de twee weken die we per module reserveren voor jou niet voldoende zijn om iets te meten of te ervaren. Kies er dan voor om iedere 4 weken i.p.v. 2 weken een nieuwe chakra module te doen.

Wanneer je niet voldoende tijd neemt of haastig door jouw persoonlijke proces heen werkt, zul je niet of nauwelijks plezier hebben aan deze training. Ik vraag je dan ook met klem om jezelf belangrijk te maken en vanuit die gedachte deze training te volgen.

Het kan gebeuren dat je tijdens één van de modules een oude pijn of emotie bij jezelf losmaakt. Dit is natuurlijk ontzettend mooi en waardevol want wat los is, kan uit ons systeem. Probeer in zo'n situatie rustig alle oefeningen af te maken en verlies jezelf niet in de emotie. Wordt het je onverwacht toch eventjes te veel? 

Laat het me weten en dan plannen we zo snel mogelijk een korte coachcall in waarin we even dieper in kunnen gaan op jouw emoties en ervaringen.

Na het afronden van deze training ben jij in staat om jouw chakra's en de chakra's van anderen in balans te brengen met ondersteuning van deze 7 essentiële oliën. Hoe tof is dat?!

Liefs,

Hanneke

Even alles op een rijtje:
  • Wanneer je hebt gekozen voor de complete training, ontvang je ongeveer 7 dagen vóór de startdatum jouw persoonlijke kit met 7 essentiële oliën.

  • Wanneer je hebt gekozen om met jouw eigen YL account zelf de oliën te bestellen, doe dit dan op tijd.

  • Iedere 14 dagen ontvang je per e-mail de link naar de nieuwe module.

  • Iedere module bestaat uit een video, afbeeldingen, teksten,  een geleide meditatie én een werkblad

  • De werkbladen zijn eenvoudig en rechtstreeks vanuit de module te downloaden

  • Schaf een leuke map aan waarin jij al jouw werkbladen en andere aantekeningen in kan bewaren

  • Na het afronden van de training ontvang jij een certificaat van deelname

Deze online training gaat twee keer per jaar van start. De geplande startdata zijn als volgt:

  • zaterdag 10 april 2022

  • zaterdag 10 september 2022

bottom of page