top of page

Lentefeest: het regent kadootjes

Na een periode van veel innerlijk werk en ook best wat donkere uurtjes, begint de zon steeds feller in mijn hart te schijnen. En wanneer dat gebeurd voel ik weer verbinding. Met mijzelf, met de aarde, met jullie en met het hele universum.

Kortom: ik ben weer thuis. Veilig in mijn eigen hart.


Het was een kadootje om weer diep naar binnen te gaan. Mijzelf te laten ondersteunen door anderen. Mijzelf in vol vertrouwen over te geven aan de veilige, helende energie.


Er zijn zo veel manieren om in verbinding te blijven met je hart en gelukkig evenzoveel manieren om weer terug te komen in verbinding wanneer je deze niet meer voelt. En vanuit die gedachte ga ik vandaag een aantal kadootjes uitdelen.


Lentekado 1 Spaarpunten verzilveren

Veel van jullie zijn lid van onze website en hebben daarmee ook hun lidmaatschap van het spaarprogramma Opening Up geactiveerd. Iedere boeking of bestelling levert loyaliteitspunten op. Met deze punten kan jij tot wel 66% korting krijgen op een Healing Massage of een een System Reset behandeling.


Lentekado 2 Kennis vergroten

Er komen twee gratis live online bijeenkomsten om over het gebruik en de magische krachten van essentiële oliën te sparren. Ik deel hier al mijn kennis en jij kan al jouw vragen stellen. Op die manier heb jij écht iets aan deze bijeenkomst.


Lentekado 3 Korting op Essentiële Oliën

Tijdens de periode van 21 april - 21 mei krijg jij 15% korting op alle essentiële oliën die in onze webshop worden verkocht. Gebruik bij het afrekenen de volgende vouchercode: Kado3Lente.


Lentekado 4 Toegang Inspiratie Festival

Op vrijdag 24 mei 2024 is het Hoofd, Hart, Lichaam, Geest Festival. Een meltingpot van allemaal inspirerende mensen met een lichtwerkershart geven daar bijzondere workshops. Je krijgt een hele dag toegang tot het kleinschalige festivalterrein en jij bepaalt vooraf zelf aan welke drie workshops jij wilt meedoen.

Zo creëer jij jouw eigen persoonlijke dag retraite. Omdat het zo'n bijzonder programma is kunnen er maximaal 50 personen worden ontvangen.

Lunch en catering zijn bij de toegangsprijs inbegrepen. Deze magische dag wordt afgesloten met een vuurceremonie. De toegangsprijs van maar 150 euro voor deze hele dag is al een kado op zichzelf. Verdubbel jouw plezier en kom samen met jouw soulmate naar dit festival in Delft.


Jij hoeft niet te kiezen uit deze vier lentekado's, je mag ze allemaal hebben!

Hiermee trainen we meteen ook jouw vermogen om met een blij hart te ontvangen. Om jezelf dit alles te gunnen.


Laten we elkaar vooral dingen blijven gunnen zodat we onszelf blijven verrijken met alles wat goed is voor ons lichaam, hoofd, hart en ziel.


Liefs,

Hanneke
23 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page